Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8976
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Даниeла

• Последни мнения

• Дано да щастливи със Shiori Doi   Снощи си пуснах малко от филма и ми е доста интересен но нямах време да го изгледам,днес ще го изгледам вече... Но бяха много сладка двойка във филма 
    • Вече съм забравил писал ли съм, не съм ли писал мнение за тази драма. Доколкото помня в Корея имаше много нисък рейтинг, но останалата част от света го хареса. Първо, ако съм забравил, моето възхищение към преводачите - великолепен избор на име за сериала. И ще добавя, че от тук ми е една от двете любими реплики от корейски драми: "Тебе заек хапал ли те е?"
    • Много готино и сладко сериалче.Гледа се направо не на един,а на половин дъх  Чак ми се искаше да има и още малко...  Даже не помня как попаднах на него...Май пак беше през Shorts на Youtube... Но много ми харесаха и самите романтични моменти и история.Не бяха от онези лигавите за тяхното кино,ами напротив.Имаше и този лек забавен "привкус",който те кара да се усмихваш,но не и да се смееш като на баш комедия(въпреки че се посмях на някои моменти ).   Препоръчвам !    Тук е момента да благодаря на @Candykiller08,че даде едно рамо за да го качат от StupidDreams .Първоначално като видях че няма друга онлайн връзка освен VBOX(която не работи),и увесих нос,но след като споменах по-рано днес на Мони,и към 22:00 получих известие от телеграм групата им че е качен... Направо светнах  Браво и за бързата им реакция,че са го качили и на двете места.   п.с. След като проверих набързо каста от актьори в MDL,понеже много ми харесаха главните,също попаднах на лошата новина за Itagaki Mizuki  Наистина много жалко.Много ми хареса...Харизматичен,симпатичен и естествен пред камерата.     @bealonenomore @snowmoon Ако може да добавите и телеграм - ЦЪК 
  • Културни прояви

• Създай нов...