Дано да щастливи със Shiori Doi
Снощи си пуснах малко от филма и ми е доста интересен но нямах време да го изгледам,днес ще го изгледам вече...
Но бяха много сладка двойка във филма
Вече съм забравил писал ли съм, не съм ли писал мнение за тази драма. Доколкото помня в Корея имаше много нисък рейтинг, но останалата част от света го хареса. Първо, ако съм забравил, моето възхищение към преводачите - великолепен избор на име за сериала. И ще добавя, че от тук ми е една от двете любими реплики от корейски драми: "Тебе заек хапал ли те е?"
Много готино и сладко сериалче.Гледа се направо не на един,а на половин дъх Чак ми се искаше да има и още малко...
Даже не помня как попаднах на него...Май пак беше през Shorts на Youtube...
Но много ми харесаха и самите романтични моменти и история.Не бяха от онези лигавите за тяхното кино,ами напротив.Имаше и този лек забавен "привкус",който те кара да се усмихваш,но не и да се смееш като на баш комедия(въпреки че се посмях на някои моменти ).
Препоръчвам !
Тук е момента да благодаря на @Candykiller08,че даде едно рамо за да го качат от StupidDreams .Първоначално като видях че няма друга онлайн връзка освен VBOX(която не работи),и увесих нос,но след като споменах по-рано днес на Мони,и към 22:00 получих известие от телеграм групата им че е качен... Направо светнах Браво и за бързата им реакция,че са го качили и на двете места.
п.с. След като проверих набързо каста от актьори в MDL,понеже много ми харесаха главните,също попаднах на лошата новина за Itagaki Mizuki Наистина много жалко.Много ми хареса...Харизматичен,симпатичен и естествен пред камерата.
@bealonenomore @snowmoon Ако може да добавите и телеграм - ЦЪК
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.