Jump to content

milkyni

Потребители
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

milkyni last won the day on March 7 2017

milkyni had the most liked content!

Community Reputation

53 манджу

3 Followers

About milkyni

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday November 22

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Габрово

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Най-после се разкри. Давай, Морк! Ох, пеперуди в стомаха си усетих от сцената в киното. Даже през екрана чух сърцето на Пи. Толкова да е заблуден...Бил влюбен в Муанг Нан! Не знам дали МоркПи ще са новата ми страст, но са много яки. Чак не искам да идва онзи момент на раздяла / ако следват статуквото/ и каква ли причина ще измислят сценаристите да ги разделят? Може би Пи ще научи кой всъщност е "момчето от съседния факултет"? Не, не. Отхвърлям и идеята за родителите. Сигурно ще е нещо по-сериозно. Някакви идеи?
 2. Благодаря за поздрава и превода. Гледам, гледам. Уж щях да чакам финала и тогаз да го почна, но пустото любопитство... Та, химията я има още в първите минути на сериала. Красиви актьори, добър сюжет. Дано краят да е по мой вкус.
 3. Точно! Щот нямах очаквания и идеи за сюжета, всяка една серия бе едно объркано пътуване. Малко загадка тук, малка изненадка там. Но след 11-ти епизод, когато започнаха да се разкриват нещата, направо останах без думи. И с ръка на сърцето признавам, че се получи добър сериал.
 4. Един коментар на Крист към негова снимка, "SOTUS 7", събуди надеждата на всички Peraya за трети сезон. Най-нетърпеливите феновете създадоха и плакат. Лично аз искам да ги гледам заедно в друг сериал, с друг сюжет.
 5. Да си дойдем на думата! Обичам кримки със заплетени случаи, обичам и бл, но нямам никакви очаквания от сериала. Може би малкото времетраене на сериите е основната причина за объркването ни. Не може да се разгърне пълният потенциал на идеята. И да, определено края на 7-ми бе шок за мен. Добре че има още серии, но ако сценаристите смятат да ни поднесат гаден край, ще ходя у Тайланд.
 6. Щом е бивша групата, това означава ли, че няма да има втори сезон на Академията?
 7. Ам то за туй си има пандемията и локдаунът. Аз вече съм родила две деца и сега си се наслаждавам на жанра. А пък и мъжът ми намазва от сериалчетата.
 8. Да живее Бл жанра! Добре че е той да ме върне към редиците на азиатското. , преводачи! А за псевдоморалистите - .
 9. Първоначално мислех, че е училищен романтичен, а пък какво излезе... Аз го гледам яваш-яваш /бавничко/. Едва на втори сезон, епизод 3 съм. Малко повече ми идва пороците им. Четох, че се очаква четвърти сезон.
 10. Започнах испанския сериал Elite, заради двойката Надя и Гузман. Обаче бях приятно изненадана от тези двамата.
 11. @merisa, сериалчето си има тема тук, във форума. И, естествено, във Viki.
 12. И аз ти благодаря за този сериал, за всички минали и бъдещи преводи.
 13. Хареса ми сериалът. Вярно, няма да влезе в класацията ми топ 5 на bl сериалите, но сюжетът е интересен. Дотолкова бях погълната от историята на Дийн и Парм, че не разбрах кога Тийм отвърна на чувствата на Уин. Радвам се, че ще има втори сезон за тях, така по-дълго ще се наслаждавам на усмивката на Уин. Освен драма, имаше и весели моменти. Това бяха на троицата първокурсници. Бъзиците, които правиха Манау и Тийм към Парм и го караха да се изчервява, предизвикат широки усмивки, че дори и хилене. Парм- за първи път харесах "нежната половина" от двойката повече. Много умело се из
 14. Доста агресивен подход има Джунта, шах и мат още с първия ход. Хареса ми начина на рисуване, доста детайлно са направени телата им. На моменти имах чувството, че е дорама. Само линиите под брадичките на героите ме дразнеха, като че ли са бради. Нямам база за сравнение с други анимета, тъй като това ми е второто с boylove тема, но съм доволна. Ще потърся други на тази тема, но едва ли ще са 18+. Arigato за превода, без него нямаше да се в пусна в това приключение, света на yaoi anime.
×
×
 • Create New...