Не разбирам какво не харесвате. Аз много харесах сериала. Актьорската игра е чудесна, особено от страна на главния. Главната беше добре, но не беше впечатляваща. От останалите персонажи харесах по-възрастния помощник на Донг Бек и репортекрката. Историята е динамична и винаги интересна, изпълнена с обрати. Истинската самоличност на Заличителят беше много добре избрана и аз успях да се досетя предварително. В сериала се повдигат много сериозни теми, които са отиграни много добре. Финалът е много добре направен.
Цялостно сериалът е много добър. Препоръчвам да го гледате!
Съгласна съм за музиката на Темин след напускането от SM. Аз съм сравнително нов фен (Criminal era), та не знаех, дали не е нормално, не всичко да ти харесва, все пак сме хора и това е музика, понякога не е твоето като усещане или времето е неподходящо. Има много песни, които в началото не са ми любими, но с времето стават такива. Но нещо малко ме притесняваше. След хакването, а това за мутрите и мениджъра даже не го знаех досега, съм направо шокирана. Не стига ужасът в казармата дето се говореше, ама то и без слухове, е ясно на какво са подложени айдълите от останалите там. Добро решение и вероятно не е моментно. Може би и това е причината да прекара, за мен, необичайно много време в САЩ. Вероятно е обмислял нещата и от разстояние и работейки и срещайки се там с хора от продуценските, изпълнителските среди. Връщане в SM не очаквам. Смятам, че те са му казали и показали какво биха му предоставили, а и той иска да предизвика себе си и да започне нов музикален път. Ако работиш с едни и същи хора твърде дълго, креативността закърнява. LSM....много много не ми се коментира. Дори не знам какво излиза от компанията му, но въпреки, че знам и признавам колко много е дал на жанра и индустрията, смятам, че времето му е отминало. Той е от динозаврите и макар да не съм експерт, смятам, че поведението и отношението му към бизнеса не са характерни само за Южна Корея. Американския шоубизнес също в миналото си е бил брутален към изпълнителите с робски договори, условия и много робовладелческо отношение. Той е бил важен за времето си някъде 2000-2010г. Към днешна дата не смятам, че може да бъде от полза на Темин, макар да знам, че те имат силна връзка и вероятно голяма уважение един към друг. Чуват се едни "ужасни пророкувания" за американски лейбъли и голям корейски, но ще чакаме новините. Пролетта винаги е наситена със събития за Shinee.
A за Veil, забравих да пиша, песента също много ми хареса - dark sensual, точно в стил Темин си е, но пък исках повече от клипа... Никак не съм алчна, да ама като ще са кратки песните вече, поне клиповете да имат качество, защото малко изглежда нискобюджетно и твърде комерсиално.
Забелязах лекото включване на Key тук там, дори в Youtube клипове и компилации от участията му в разни програми взех да го виждам напоследък, та всички показва скоро да получим нещо ново от него. Да връщането му ще бъде умерено и тихо, не знам колкот от предаванията, в които участваше ще се завърне или ще изкачат още или изобщо не. Аз се надявам той да не се съди сурово за ситуацията и да си е починал, толкова много работи, че малко детокс ще му се отрази добре, но поводът не биваше да е такъв.
Minho и Changmin ще ги гледам довечера. Те са нещо като Key и Minho, ако Кибум се интересуваше от фитнес и спорт. Женена двойка, която обаче не се кара така ожесточено, а се забавлява на времето си заедно. Винаги като ги гледам - Minho и Changmin, се сещам за коментар, който прочетох - дали жената на Макс ревнува от Мино. Хубаво е да виждаш толкова истински дългогодишни приятелсва. Пък и двама красиви мъже, които готвят, какво по - интересно може да има?
Джинки си композира, продуцира толкова много откакто е самостоятелен. Виждам, че му харесва и се чувства щастлив, че това е точно неговия стил - роден в неговата глава и предизвиквайки го точно колкото той иска. Lie - звучи като претендент за топ песен от мини-то от трейлъра.
Да, СМ започват "soft lauching", както феновете го наричат или с други думи да тестват почвата за завръщането на Кий.
Тук там някой го споменава поименно - онзи ден Рьо (NCT WISH) в лайф спомена нещо за Кибум, да, продуцент каза, че започнали да записват, честитки, но най-вече - пускат физически албум на концерта "2025 SHINee World VII [E.S.S.A.Y] (Every Stage Shines Around You)]" от май миналата година.
Отделно в Weverse за членове са качили видео зад кулисите на фотосесията за мембършипа.
Та на фона на това очаквам към април-май Кий да се завърне. Не шумно и граниозно, но мъдро и точно за годишнината на групата. Дано!
Минхо гостува в предаването на своя приятел Чангмин (TVXQ).
Много ми харесва тяхното приятелство и е хубаво, че все по-често ни позволяват да надникнем и да ги видим заедно.
"[SUB] 너무 가까운 직원이 들어왔다 [덮밥집 EP.11 샤이니 민호]"
Ето и трейлър на албума на Оню 'TOUGH LOVE'.
Песните вътре са пет на брой и Джинки взема участие в написването им. Браво!
По отношение на Темин аз също не съм изненадана, просто очаквах да е по-натам във времето.
Следя отблизо ONEHUNDRED и съответно надавам око и на случващото се около BPM. Още от първия път в който хакнаха канала на Темин, после с новината, че техен мениджър е продал на мутри информация за артисти на компанията вкл. Темин, мине се през нискобюджетните видеа и се стигне най-вече до качеството на издадената музика. Каквато е и "Sexy In The Air" например, чието изпълнение за Amazon Music presents: In the Paint са качили в канала му в You Tube.
Феновете може да не се съгласят, разбирам ги, но за мен тази песен е бледо копие, някакъв миш-маш от старите му парчета. "Veil" ми харесва повече, макар да е в същия стил.
Надявам се да намери ново място, където не само ще му организират турнета заради стара слава, а ще му помогнат да расте музикално, без да разчита само на "Move" или "Criminal" напр., защото Темин заслужава и може още много.
За компанията към която ще се присъедини съм съгласна, че трябва да е голяма - той не набира тепърва слава, не гради кариера. Има всичко, постигнал е много, трябва му ресурс и платформа, която да го държи горе и да му помага да продължи да свети. Разбира се, бих се радвала да си договори страхотни условия и да се върне в СМ, но не знам, нещо не ми се вярва. Не ми се иска да работи с И Су-ман, защото колкото и гениална да беше визията и музиката на/чрез LSM, текущите песни, които излизат от A20 са далеч от впечатляващи. Отделно от това той е пълен автократ и именно човекът, който ограничаваше както самия Темин, така и останалите СМ артисти да не израстват твърде много. Лична компания би била наистина голям залък, но с добри партньори мисля, че ще успее, пък и няма да има какво да го спира да се колаборира със СМ артистите, SHINee или с когото си иска.
Ще видим.
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.