Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8971
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    StasVas

• Последни мнения

• Подкрепям горните мнения.  Красив филм. Напомни ми защо заобичах корейското кино на първо място. Великолепна история за любовта в различните й проявления, за споделеността и приятелството. Както се каза във филма "Любовта е да осветите душите си и да сияете". Когато нашите трима герои изживяха любовта заблестяха силно въпреки сенките от миналото.  Прекрасни актьори и комплексни персонажи. Един от силните филми за годината. Силно препоръчвам. 
    • Преведен Търсене - PlayTube.TV  Ако нещо не е позволено или неправилно Админ. да изтрие поста или да го коригира 
    • Този DeepSeek за три дни бележи значителен прогрес, узнавайки, какви са нуждите ми. Туко що ми каза:     А на предната серия вчера дори ми предложи име, което включваше името на сериала в себе си и почти го уцели.   Но открих, че има разлика в степента успеваемост според жанра. Когато се водят обикновени разговори, се справя близко до отлично. Тук-там превежда по-добре, от колкото аз бих превел. Има го и обратното.   Но сега гледам сериал посветен на компютърни игри и тук постиженията му драстично спадат. На моменти (когато са вътре в играта) много заприличва на Google Translate, както би го направил.
  • Културни прояви

• Създай нов...