Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8938
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    vivetan

• Последни мнения

• Ice Cream Fever (アイスクリームフィーバー) Също така известен като: Aisu Kurimu Fiba ~~ Adapted from the short story "Aisukurimu Netsu" (アイスクリーム熱) from the collection "Ai no Yume Toka" (愛の夢とか) by Kawakami Mieko. Страна: Япония Премиера: 14 Юли 2023 Времетраене: 103 мин. Жанр: Драма, Романтичен Режисьор: Chihara Tetsuya Субтитри: Английски   Участват: Yoshioka Riho като Tsuneta Natsumi Motola Serena като Hashimoto Saho Matsumoto Marika като Takashima Yuu Utaha като Kuwashima Takako Minami Kotona като Takashima Miwa   Резюме: Четири жени на различна възраст работят или често посещават сладоледена сладкарница, всяка с мечти, плахост, липса на опит с любовта и лична болка, като животите им се преплитат в магазина…     Свали с английски субтитри    Онлайн с английски субтитри 
    • На мен ли да се направи психологическа оценка?   За сериала - всеки си има предпочитания за кино и потребности от него. Реално, този сериал не мога да го оценя нито положително, нито отрицателно и понеже втората част продължава историята, реших да си запазя по-подробния коментар, след като изгледам втората част. Но нека и тук напиша малко - историята е интерсна, но за мен разказана и режисирана посредствено. Това, че фентъзи елемента е основен не означава, че сценаристите могат да си правят каквото искат и да ни поднасят тъпи оправдания за някои важни в историята елементи. Това ме подразни, особено след като и във втората част "получихме" отново тъпо обяснение защо главната актриса е друга. Но за втора част ще пиша в нейната тема. Иначе не съм от зрителите, които гледат заради актьори и т.н., да, случвало се е, но тук не е така и няма някой от актьорите или ролите да ме е впечатлил с нещо. А, може би ролята на Престолонаследника. Доста колоритен образ. Лошковците също. Има нещо притегателно в сериала, може би историята, идеята му и човек иска да види как ще завърши, но с тези дълги и много епизоди, става досаден и при един поглед за някои сцени, например с младоците или прислужница Ким и водачът на Сонгрим, вижда колко са излишни те... може да са с цел разведряване на обстановката, но за мен, когато в центъра на историята е наложена сериозна опасност, такава лиготия ми е излишна и чак дразнеща.... при младоците мога да я преглътна, млади са, но при прислужница Ким и водачът на Сонгрим е безумно, а това продължава и във втори сезон и яко си превъртам.  
    • Matori and Kyoken (マトリと狂犬) Страна: Япония Също така известен: Matori & Kyoken Men in the Back Alleys По мангата на: Tajima Takashi - "Matori to Kyoken: Rodjiura no Otokotachi" (マトリと狂犬 —路地裏の男達—) Период на излъчване: 2026– Януари – 21 до 2026 – Март - ? Време на излъчване: Сряда 12:59 Формат: Renzoku Жанр: Екшън, Мистерия, Криминален, Драма Канал: MBS, Netflix (sub) Епизоди: 10 Режисьор: Shinagawa Hiroshi Субтитри: Английски   Участват: Nishihata Daigo като Umezawa Kyonosuke Hosoda Yoshihiko като Kurosaki Toru Mukai Osamu като Katsuragi Akito Morita Kokoro като Sugihara Aoi Kujo Joe като Kaga Hibiki Motomiya Yasukaze като Onuzuka Momozo Kimura Yuichi като Shinjo Jo Shoji Yusuke като Hainuma Taichi Yamaya Kasumi като Aoshima Haruka Yamashita Eiku като Inaba Eiji Hirano Kinari като Matsubara Tsutomu Fukami Motoki като Saeki Ryu Cho Tamiyasu като Nagata Noriaki   Резюме: Дилър на наркотици е принуден да стане двоен агент за съперничещи си правоприлагащи органи след случай на убийство…   Свали с английски субтитри    Онлайн с английски субтитри 
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...