Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8937
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Gergana84

• Последни мнения

• как се става член на телеграм групата за гледане на филми
    • Явно ще трабва да си спомня поне какъв ми беше ника в мастърса, че като са бастисали замундите и арената... Верно от доста време ги ползвах доста рядко, но имаха огромна база Няма да влизам в глупави спорове, защо не ползвам официални сайтове, платени разбира се, просто ще го споделя за пореден път- първо и основно, защото и да си плашам има шоута(сериали) и други на които виждам само заглавието и симпатичния надпис (по спомен)"не са позволени за вашия регион" Затова и ползвах и ще ползвам пиратски сайтове, понеже не приемам по същество, че след като плащам няма да имам достъп до всичко.
    • Нека се включа и аз в темата. Този е един от трите ми азиатски сериала, които съм си оценил с твърда десятка. Перфектен сценарий, макар основната линия на историята да е леко поизтъркана. Например, бях си я асоциирал тази драма с американския Revenge с Emily VanCamp,  The Glory ме вкарва в една виртуална реалност ,където нелогичните елементи или поведение почти липсват. Актьорският екип начело с Song Hye Kyo е брилятен(с едно малко недоразумение в него). Много красива главна героиня в стил icewoman,брилянтна е за ролята. Но истински ме грабна шпионката Kang Hyun Nam...ако аз трябва да я оценявам ,веднага и връчвам корейски оскар за актьрско майсторство. Недоразумение в тази драма е Lee Do Hyun. Не го приемам насериозно за тази роля. Държеше се като идиот през по-голямата част...и с тоя сплескан бритон и  тъпашки мимики... лей-лей... ! Странен начин за ухажване (освен ако режисьорът не е търсил точно този ефект). За режисурата няма какво много да се каже. Сцените са обрани без никакви излишни локуми. Бих я определил с една думичка - pro,. Забелязвам, че романтични буламачи/недоразумения от типа на Secret Garden и My Demon получават значително по голямо внимание от съфорумниците, спрямо някои други, наистина стойностни продукции, като тази например! Лично мнение разбира се 
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...