Хубаво е сериалчето,но въпреки голямия фурор който видях тук-там из нета,не бих казал че е голямо УАУ.
Прилично,интересно но към средата ми стана малко скучен.След това горе-долу пак ми задържа вниманието.Не знам защо,но изведнъж сюжета рязко секна.
Въпреки това целия каст от актьори беше много готин.За втори път гледам Soo Young в главна роля,и ми хареса.
Kim Jae Yeong нещо не го възприех добре като ИДОЛ...Може би защото доста вдигна летвата в The Judge from Hell.
Отново жалко че нямаше повече комични сцени с Kim Won Hae.Страшен актьор е
Относно историята на сериала...Доста тегава работа,с това тяхно "фенско" поведение,и колко бързо те изпращат на боклука при най-малкия проблем,или лоша новина.
п.с. @bealonenomore @snowmoon Може ли да добавите връзката към Телеграм - ЦЪК .Тук е само към еп.01-02,понеже не са групирани.За хората които ще го гледат от там да го имат на предвид.
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.