Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8935
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Cherryblossomkorea

• Последни мнения

• Да запиша, че изгледах и тази драма. Не мога да кажа, че съм напълно разочарована, тъй като финала беше захаросан и ми допадна, но определено очаквах повече. В началото имаше добър потенциал, започна интересно, представи наболелите теми - идолизирането, какво е да си идол и като цяло проблемите в тази индустрия, но... нишката леко се загуби някъде. Както по-горе споменаха действието рязко започна да се забавя. Прекалено много се проточи търсенето на убиеца, а разкритието, кой всъщност е, не бе никак впечатляващо. Не усетих голяма химия между главните актьори, дори романса им ми се стори някак пресилен. Харесах героя на Джунг Дже Куанг, прокурора, но не очаквах точно това развитие свързано с него, дори странична  сюжетна линия за бащата на Се На не беше това, на което се надявах. Отново виня сценаристите, според мен или трябваше да наблегнат на мистерията или на романса, а в опита си да ги съчетаят се получи това. Ако още не сте я гледали, няма да изпуснете много. 
    • Отдавна не е писано тук. Влизам с най-актуалното и това, което най ме вълнува в момента. Minhyun излезе от казармата през декември и вече имаме официално потвърждение на това, което преди само се намекваше и беше слух, а именно, че ще има сезон 2 на "Study Group".  Йес. Много се радвам. Фен съм на сериала, затова цък. Да видим какви ще ги сътвори очилатко и компания този път. 
    • Има и филм с нейно участие - Omniscient reader, ролята и второстепенна, но излъчването си и е както винаги ТОП. Филмът е приключенско фентъзи, феновете на тези жанрове ще го харесат.
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...