Невероятно! Докторът не чувства вина за стореното, понеже родителите са го искали и такова е било времето. Закони.
Потресаващо!
Удивителна дорама! Как успяха да навържат логично така нещата, че да изследват всеки и всичко! И да завършат по японски силно. От много време не съм срещала подобна дорама, с толкова дълбочина и смисъл във всичките й аспекти. С поуки и финал, който хваща за гърлото.
Истината излезе. Детското чувство за справедливост. Това е била причината. Несъответствието между реални мисли и дела / думи. Точно това отчитат децата при взаимодействието си с възрастните. Този момент може да се окаже фатален понякога.
Каква игра! Блестящи артисти! Трябва да похваля и Нода Йоджиро, който не е истински актьор, но тази роля сякаш е писана специално за него. Двете деца също много ми харесаха. Хару беше чуден! А пък хлапето, което играеше син на полицая, беше младежът Кийоши от култовата дорама Extremely Inappropriate! @Шоши-сан
Топъл, мил сериал! Спокоен и позитивен! Лин Хе тук е един усмихнат добряк, а момичето е много лъчезарно, с една специфична красота. Изглеждаха добре заедно, успешно си партнираха и ми беше много приятно да съм в тяхната компания. Родителите на героинята бяха като глътка свеж въздух всред сериалното родителско множество, което в повечето случаи е с твърде неприятно присъствие.
Сериалът носи едно такова успокоение и мир, ведрина!
Много благодаря за отличните субтитри на целия екип!
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?
Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.
TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.