Гледах първите 4 епизода и ми хареса. Отива му на артиста униформа, още от "Fall in love" Трябва да си го продължа В playtube са качили първи епизод с бг субтитри.
На 14 и 15 ноември в INSPIRE Arena се проведоха 2025 KGMA (Korea Grand Music Awards).
MEOVV присъстваха на ден първи от събитието, където спечелиха наградата в категорията IS Rookie.
Освен това, те изпълниха и своите “BODY,” “BURNING UP,” и “HANDS UP” и то по блестящ начин.
Групата взе участие и в 2025 MAMA AWARDS.
А колко са прекрасни само при появата им на червения килим на 2025 Asia Artist Awards, които се проведоха на 6 декември.
Момичетата грабнаха две награди:
Best Musician (Group): KISS OF LIFE, MEOVV, TWS
Best Music Video: MEOVV – “HANDS UP”
MEOVV бе част и от зимния фестивал на SBS Gayo Daejeon, провел се на 25 декември.
Коледно. момичетата изпълниха “TOXIC” и “Burning Up”.
И последната им поява за 2025 бе на 31 декември на MBC Music Festival.
По време на фестивала имаше и сцециални изпълнения, какви може да видите тук и тук.
Идоли, родени през 2007 г., които ще навлязат в зряла възраст през 2026 г., ще участват в групово вокално изпълнение. Сред участниците са ZEROBASEONE’s Han Yu Jin, TWS’s Kyungmin, NCT WISH’s Ryo и Sakuya, NEXZ’s Hyui и Yuki, MEOVV’s Narin, izna’s Ryu Sarang, Choi Jungeun, KickFlip’s Donghyeon, Hearts2Hearts’ Yuha е Stella, и IDID’s Park Seonghyeon.
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?
Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.
TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.