Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8919
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Maraya

• Последни мнения

• Хората  искат цял албум  а те им правят само мини албум  разбирам компанията да  мрази феновете и групата ама чак пък толкова 
    • На 6 декември 2025 г се проведоха 2025 Asia Artist Awards (AAA 2025). Тази година се навършиха 10 години от церемонията по награждаване, която отбелязва най-добрите в музиката и актьорското майсторство. Ето и какво награди взеха ATEEZ. Daesang – Stage of the Year: ATEEZ Best Artist (Singer): MONSTA X, ATEEZ, WOODZ, JJ Lin, LE SSERAFIM, IVE, Stray Kids, RIIZE, ALLDAY PROJECT Best K-pop Record: IVE, Stray Kids, ATEEZ Best Choice: Lee Yi Kyung, Hyunjin (Stray Kids), Shuhua (i-dle), Hongjoong (ATEEZ), Kim Chaewon (LE SSERAFIM) New Wave Award (Actor): Yunho (ATEEZ). Браво, браво, определено добра година за тях.   На 25 декември се проведе музикалният фестивал 2025 SBS Gayo Daejeon. Там момчетата изпълниха  “Magical Fantasy” и “WONDERLAND”.     На 30 декември бе излъчен Music Bank Global Festival, който се проведе на 13 и 14 декември в Япония. Там момчетата изпълниха  “Blind” + “In Your Fantasy”. На 31 декември пък се проведе 2025 MBC Music Festival. ATEEZ взеха участие, като изпълниха “The Real (Heung Ver.)”, както и "Lemon Drop” + “Arriba” + “Django”     И преминаваме вече към 2026 г. На 10 януари се проведоха  40th Golden Disc Awards, където ATEEZ взе приз, заедно с NCT WISH, IVE, RIIZE, Stray Kids, G-Dragon, ZEROBASEONE, TXT, SEVENTEEN, ENHYPEN в категорията Best Album.   Да видим и изпълнението им.  
    • Момчетата се готвят за завръщане. Но преди това, първо ще наблегна на това, което все още не е качвано в темата. San се появи в шоуто „BOYS II PLANET“ като Планетен майстор, така де обучаваше част от участниците. Той сподели вълнението си, казвайки: „Аз също преживях дните на обучение, когато страстта ми към мечтите ми гореше най-ярко, така че съм наистина развълнуван да мога да се свържа със състезатели, които носят същия огън.“ През септември се проведе концерта „Music Bank“ в Лисабон. Който бил, бил, забавлявал се е. На 10 октомври концерта бе излъчен в Корея. Seonghwa, Yeosang и Wooyoung изпълниха кавър на соловия хит на Lisa от BLACKPINK „MONEY“.   В спойлера качвам изпълненията от цялата група. ATEEZ – “In Your Fantasy,” “BOUNCY (K-HOT CHILLI PEPPERS),” и “Guerrilla”   Jongho показа вокалните си умения в предаването „The Seasons: 10CM’s Pat-Pat“, където изпълни два неочаквани кавъра. Той се появи като гост в епизода на музикалното шоу на KBS 2TV от 10 октомври, където първо започна с впечатляващ кавър на емблематичния хит на IU „Good Day“, който е известен с това, че е труден за пеене заради продължителната си последователност от високи ноти. „Good Day“ По-късно в шоуто, Jongho изпя серенада на семейна двойка в публиката с красиво изпълнение на известната балада на Lee Seung Gi „Because You’re My Woman“. Тъй като обаче съпругата беше по-млада от съпруга си (и следователно не беше „нуна“ като тази, описана в текста на Lee Seung Gi), Jongho  умело замени думата „нуна“ с името на члена на публиката в цялата песен. “Because You’re My Woman”   На 15 октомври италианската луксозна модна къща Dolce&Gabbana обяви новината чрез официалните си социални медии, заявявайки: „Dolce&Gabbana с удоволствие съобщава, че San, южнокорейският певец и танцьор от ATEEZ, се присъедини като най-новият глобален посланик.“ В същата публикация San изрази вълнението си: „Горд съм и съм развълнуван да се впусна в това пътешествие с Dolce&Gabbana и очаквам с нетърпение да създадем смислени моменти заедно.“ На 23 октомври се проведоха Korean Popular Culture and Arts Awards. ATEEZ бяха удостоени с награда в категорията Prime Minister’s Commendation. На 14 ноември се проведе ден първи от KGMA (Korea Grand Music Awards)! ATEEZ спечели Daesang (2025 Grand Artist: ATEEZ), също спечели и Bonsang. (Best Artist 10: ATEEZ, BOYNEXTDOOR, CRAVITY, FIFTY FIFTY, Jennie, Lee Chan Won, RIIZE, THE BOYZ, Xdinary Heroes, xikers)   ATEEZ – “HALA HALA,” “WONDERLAND,” “The Real,” “BOUNCY (K-HOT CHILLI PEPPERS),” “Phantom,” “In Your Fantasy”  
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае?  Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...