Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8895
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Johnmax0776

• Последни мнения

• Изненадах се от избора на Пак Со за следващ проект. Бях някак предубедена. Още в началото ми изглеждаше, че този герой не му подхожда, което не е напълно вярно, но не и грешно и сега ще обесня защо.  Определено, трудно се вписа в образа на 20 годишен студент, но поне това беше само част от историята и аз го загърбих.  Същинския проблем дойде от  глупавата личност, която ни представят. Героят му е меко казано безхарактерен. Мисля, че може би има някакъв психически проблем, може би страда от ОКР??Толкова е обсебен от главната героиня, че само като чуе за нея, тича и се ослушва. Как може  мъж на близо 40 години да чака  една единствена жена и след 2 неуспешни опита за връзка с нея да я приеме обратно? Та той няма достойнство. Но не само той и тя се нуждае от психологическа помощ. Толкова е егоистична.  Смешно е как и в трите времеви линии и двамата главни герои не са се променили изобщо, нито физически, нито ментално.  Връзката им е супер токсична и маниакална. За щастие химията между тях поне я има и не си личи възрастовата разлика между Пак Со и Джи Ан, което за мен беше изненада. Тъй като действието върви паралелно - минало и настояще, всичко се случва с бавно темпо и прилича повече на мело, отколкото на ром-ком. Аз хич не си падам по мелодрамите, но ще продължа да следя тези двамата, за да видя до къде ще доведе тази история. Струва ми се, обаче, че Кралят на ром-кома малко се дъни. Не мога да разбера какво се случва с големите актьори Мин Хо, Джунг ки и И Джонг Сок, тази година определено не им върви. Да се надяваме, че следващата ще е по-благоприятна за тях и за нас!   
    • Смехът удължава живота. Празниците – талията.
    • Нищо подобно. На мен започна да ми се повишава интересът  след 15 - 16 серия.  Аз съм тотално бизнес-неграмотна и в началото трудно схващах разните хитри търговски ходове на главния герой, но като задълбахме в драматичните житейски ситуации любопитството ми все повече се настървява. Много добре снимано, отлични актьори, автентична атмосфера..  А бе, качествен сериал.
  • Създай нов...