Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8891
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    heshk46

• Последни мнения

• Отказах се да го гледам :/ @ukio Твоето мнение какво е? Ти гледа ли го? Какво е твоето мнение?
    • Това е история, която постепенно се натрупва и те удря не с шум, а с тежестта на реалността. Още от началото ясно се усеща напрежението в училищната среда и онова мълчаливо приемане на насилието, което всички виждат, но малцина имат смелостта да спрат. Ши Мин е образ, който ми направи силно впечатление, защото като учител тя можеше лесно да избере да не се намесва, да си пази работата и бъдещето, но вместо това решава да действа. Това я прави смела по начин, който няма нищо общо с бойните ѝ умения, а с личния ѝ морал и граници. Училищният тормоз е показан реалистично и болезнено истински – без преиграване, но с достатъчно жестокост, за да предизвика гняв и безсилие. Хан Су Ганг е типичният арогантен, разглезен и агресивен младеж, който злоупотребява с властта и влиянието си, а поведението му е толкова надменно, че всяка негова сцена действа изнервящо.  Сцените към края, включително Историята едновременно ме напрегна и ме надъха, защото напомня колко често подобно насилие се случва в реалния живот, особено в училищна среда. Най-силното послание за мен беше, че премълчаването прави всички съучастници и че понякога е нужен само един човек, който да каже „СТОП“. Това е история, която заслужава да бъде гледана и обсъждана,особено от ученици и учители. За мен оценката е 100/10.
    • - Скъпи дядо коледа. Миналата година те молих за ново гадже. Моля те, вземи я тая гадина обратно, и ми донеси мандарини!
  • Културни прояви

• Създай нов...