Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8887
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Vanesa16

• Последни мнения

• Изгледах го. Много екшън, много нещо. Като цяло хореографията на бойните сцени беше добра, но количествено ми дойдоха в повече. Някак си ми остави усещането, че смисълът беше малко. Интригата беше интересна, но мотивацията на  Интересно ми беше, че имаше много бели костюми. Не съм виждала толкова облечени в бяло хора, които не са в траур  в историческа драма. Не е лош сериал, но най-голямото му предимство е, че е кратък    
    • За мен този сериал беше психопатска малоумна фантасмагория, пълна загуба на време, единствено го превъртах заради Ji Chang Wook, сега гледам IRIS, разликата е от небето до земята.
    • Харесвам този сериал, защото е вдъхновяваща история за силата на волята и преследването на мечтите, поднесена с невероятна визуална естетика. Той майсторски съчетава адреналина от спорта с дълбочината на приятелството и пламъка на една пораснала, споделена любов. Химията между главните герои е завладяваща, а динамичният сюжет не позволява на зрителя да отклони поглед нито за миг. Всеки от нас трябва да си позволи по един Джао Джао.....
  • Културни прояви

• Създай нов...