Здравейте.Макар да съм тук в форумът от над десетилетие,не съм се замисляла да попитам,а и полюбопитствам най вече (сега се сетих)
Да въпросът ми е глупав и безсмислен,може би (за което се извинявям).
Когато сте създавали форумът,за което съм Ви изключително благодарна
Подредбата на отделните заглавни теми,първо сте сложили "Китайски филми",и така и другите разделения.
Та когато сте създавали форумът,самили ли сте решили първо темата да е "Китайски филми",а можеше и да са "Японски филми" примерно.Както е отделът за музика и кино.Мисълта ми е,че по ваш избор ли е така,или така е трябвало да е,а и с всяка друга тема и раздел в форумът.
Иначе форумът си е идеален,независимо подредбата на темите и коя държава сте сложили първа
От чисто моментно любопитство питам
Ако съм ви засегнала с нещо,извинявам се.Но не виждам с какво.
Можете да ми отговорите с най простото,примерно "По вкус и предпочитания на създателите на форумът" или "Така е трябвало да бъде подредбата,като цяло".
Много съм Ви благодарна за отговорът
Хана и Рьо Нарита в дорамата "Fuyu no Nanka sa, Haru no Nanka ne". Режисьор и сценарист е Рикия Имаизуми (Unmet, Call Me Chihiro, Teasing Master Takagi-san). Старт: 14 януари 2026 г.
От предната седмица,започнаха да излъчват и Weightlifting Fairy Kim Bok Joo(Феята на щангите Ким Бок Джу) веднага след Love Song for illusion.
Демек от 1 до 2 през ноща...Не успях да видя да го повтарят през деня Отново е с БГ Аудио
Интересен ми се видя,за изгледаните първи няколко епизода..