Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8861
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    st.r09

• Последни мнения

• Чен стартира турнето си "АRCADIA". Засега са обявени два азиатски града - Йокохама и Тайпе, но по думите на фен присъствал на фенсайт Джонгде е намекнал, че ще е световно. Ще видим, засега имаме дати за Тайпе на 03.01 и Йокохама на 25.01.2026 г.      Сухо качи видео зад кулисите на музикални предавания. Накрая на видеото виждаме как SUHO BAND му поднасят торта, за да отбележат излизане на 'WHO ARE YOU', както и успешното приключване на промоциите. Духайки свещичката, Джунмьон си пожелава: "Пожелавам на  присъстващите тук всичко най-добро! И след като вече излезе албума ми, пожелавам най-доброто за албума на EXO! Това е най-голямото ми желание, но нека и всички ние да сме щастливи!" клик на снимката     Първата авторска песен на Сухо, не само като текст, но и композирана от него. "남극에서 온 편지 (I’ll be here)" или буквално "Писма от Антарктида (Ще бъда тук)" е саундтрак за предаването в което участва "Chef of Antarctica", което се споделя по разни групи, но мисля, че скоро ще го видим в KOCOWA, тъй като държи добър рейтинг. Да не говоря, че е наистина стойностно и интересно, а Джунмьон се отдава на сто процента в мисията си на готвач на Южния полюс.     Чаньол и видео от личния му канал, което намирам за много интересно, Заема се на почасова работа в манга-читалня - място, чиято концепция е напълно непозната за нас. "Това е първият ми път в кафене за комикси: Работа на непълен работен ден в кафене за комикси" - клик на снимката     Чаньол с фотосесия за NYLON JAPAN. Снимките за козметичната марка NARS и празничната им колекция с дизайнерката IRIS VAN HARPEN. Прекрасен Чани, просто, нямам думи.     Кай и епизодът на Jongwaja от миналата седмица, в четвъртък, където отново с Чангсоб организират слепи срещи. Не съм го гледала още, но съм сигурна, че е забавно. Осъзнавате ли, че в морето от шоупредавания на пренаситения корейски пазар "Jongwaja'' всяка седмица генерира по над 1 милион гледания??? Е, това, ако не е успех не знам кое е. клик на снимката     Накрая официален постер за фен срещата EXO'verse. 
    • Уви, основано на сравнения (болезнени).   Според мен е честно, да не ни пробутват неопитни и необучени актьори, чието единствено предимство са добрите агенции и фенската маса. Колко сериала й трябват, за да се научи на нещо? Дотук са 9, с този. Лично аз не забелязвам някакво подобрение.   Така е.  Примери-хиляди.
  • Създай нов...