Уви, основано на сравнения (болезнени).
Според мен е честно, да не ни пробутват неопитни и необучени актьори, чието единствено предимство са добрите агенции и фенската маса. Колко сериала й трябват, за да се научи на нещо? Дотук са 9, с този. Лично аз не забелязвам някакво подобрение.
Така е. Примери-хиляди.
@dido100
Бая крайно изказване. За мен тя малко преиграва на моменти, но не е бездарна, ако има кой да я насочва и обучи правилно би била страхотна. Не мисля, че провала на School 2017 e само заради нея, качеството на един проект зависи от цял екип, не само от един човек. Проблема там според главно идеше от сценария, дори и най-талантливия актьор не би поправил една глупава история, не знам, така мисля.
Направо се задавих с чая!!!!!!!!! Всичките й "проекти" са покъртителни! Само да припомня, че тя участва в затриването на великата поредица "School", след нея им трябваха 3 (три) години, за да се опитат да направят нов сезон, но пораженията са вече необратими. Тя е толкова бездарна, че в сравнение с нея всичко останали бивши певачки, нахлули в киното и телевизията, изглеждат като носителки на "Оскар" и "Еми"! Даже бивште й колежки от момоланд и гугудан са по-добри от нея! Самото й присъствие в даден "проект" е знак за ниско качество.