Много готин сериал.Много ми хареса. Препоръчвам.
Преминава плавно през пластовете на мафията,наркотиците,проституцията та чак до дълбока корупция.Има добри екшън сцени,но тук не е наблегнато толкова на това.Страхотно криминале си е иначе.
Ji Chang Wook и BIBI отново бяха страхотна "двойка"(както и в The Worst of Evil).Двамата имат много готина химия що се касае до такъв тип роли/жанр.
Последната сцена с онази уличка с висящите жици,така ли ми се стори или е същата като тази от The Worst of Evil
Ще го почна, но се съмнявам, че се доближава до японския, който е жесток и ми е на първите места в класацията на любими японски сериали. Китайците не могат да правят такива, корейците също. Пиши после в темата му мнението си.
Този сериал трябва да се казва "И Джанг Хьон". Героят на Нам Гунг Мин прави сериала толкова добър, а неговата брилянтна актьорска игра и присъствие не случайно му печелят награда за най-добър актьор в тази роля. Аз няма да пиша за сериала, ще пиша за героя И Джанг Хьон. Скоро не съм попадала на образ, който да ме спечели толкова много, да ме разсмива, разплаква, да ме кара да искам да съм обичана, да копнея, както неговия копнеж, закрила, смелост, отдаденост, вярност... прелест хора... прелестен е Нам Гунг Мин в тази роля. Вярвайте ми, скоро така не ми е въздействала актьорска игра, а чувствата които показва само с изражението на лицето си, на няколко пъти ме разплакваха. Така да ме кара да страдам за героят му, това показва колко е можещ.
Сценарият на моменти е слаб, за това изцяло смятам, че сериалс се гледа точно заради Нам Гунг Мин и прекрасната роля, която прави. Ако трябва да коментирам главната героиня, мисля че прекрасно изгражда и надгражда образа си, израства пред зрителя, но въпреки това до 9 епизод леко ме дразнеше.
Търпеливо си чакам превода на втората част, за да разбера дали съм права за финала.
П.П. да вмъкна само като допълнение, че от малкото изгледани исторически, единсвено Джуно ми е повлиял с героя си в The Red Sleeve...по начина , по който Нам Гунг Мин ми влияе с игратс си и любовта си тук... въпреки че двата сериала и роли са коренно различнии...