Не съм започнал още да го гледам, но много ми напомня нещо корейско. Виждам, че е по роман, но описанието ми е много познато. Ама нищо конкретно не ми изплува навън.
Скъпи приятели на източната култура,
С радост ви приветстваме в новооткрития Азиатски клуб „Eastern Spirit“ към Народно читалище "Братя Миладинови-1917", създаден с вдъхновение от богатството на азиатските изкуства, традиции и съвременно културно многообразие.
Клубът е отворен за лица над 12 години и цели да събере на едно място всички, които се интересуват от културите на Източна Азия – независимо дали любовта ви е към киното, музиката, езиците, пътуванията или изкуствата.
Какво да очаквате?
Клубната дейност ще се развива чрез срещи на живо един или два пъти месечно чрез тематични вечери с:
• Видеолектории и обсъждания на азиатски филми и сериали;
• Уроци по създаване на български субтитри;
• Караоке вечери с азиатска музика;
• Дискусии за култура и изкуство;
• Споделяне на впечатления от екскурзии из Азия;
• И още много изненади – според интересите на членовете.
Срещите ще се провеждат в читалището или на други подходящи места по решение на групата.
Как да се включите?
Записването е безплатно и вече е отворено – можете да се запишете при секретаря на читалището, при ръководителя на клуба Елена Георгиева (тоест при мен), както и на специалния Ден на отворените врати, какъвто ще има и на 29 ноември. Дати ще бъдат обявявани допълнително в страницата на читалището. Имаме информационна вайбър група, към която може да се присъедините, ако ми изпратите ваш номер.
Клубът е създаден по инициатива на активни членове от нашия форум, които вече са част от новата общност. Очакваме с нетърпение и вас – с идеи, ентусиазъм и любов към Азия.
Добре дошли в Eastern Spirit – място за културни срещи, приятелства и вдъхновение от Изтока!