Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8821
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    BigBoy

• Последни мнения

• Ето ревюто за Кинобокс България.
    • Аз да си кажа това гърбене от най-ранна възраст не го разбирам. За мен е по-важно да растеш щастлив, отколкото първи по успех в класа. Не знаех дали ми е смешно или ми се реве, когато прочетох, че се е наложило (ако не се лъжа през 2019 г.) да принудят със закон занималните да затварят в 23 ч.!!! А кога спят тези хора? Как се отразява постоянното претоварване и недоспиване на детския мозък? Защо са на първо място в света по самоубийства в света според Организацията за икономическо сътрудничество и развитие?  Между другото, в азиатския свят усмихването и хиленето не винаги значат щастие, често означават смущение, притеснение.
    • А .. ,seal_reinforce, Гундзъ/ младият господар/ Уан Дуо в главна роля, и пак не съвсем...Тук-убиец. Ми ще надникна.
  • Културни прояви

• Скъпи приятели на източната култура,   С радост ви приветстваме в новооткрития Азиатски клуб „Eastern Spirit“ към Народно читалище "Братя Миладинови-1917", създаден с вдъхновение от богатството на азиатските изкуства, традиции и съвременно културно многообразие.   Клубът е отворен за лица над 12 години и цели да събере на едно място всички, които се интересуват от културите на Източна Азия – независимо дали любовта ви е към киното, музиката, езиците, пътуванията или изкуствата.   Какво да очаквате?   Клубната дейност ще се развива чрез срещи на живо един или два пъти месечно чрез тематични вечери с:   • Видеолектории и обсъждания на азиатски филми и сериали;   • Уроци по създаване на български субтитри;   • Караоке вечери с азиатска музика;   • Дискусии за култура и изкуство;   • Споделяне на впечатления от екскурзии из Азия;   • И още много изненади – според интересите на членовете.   Срещите ще се провеждат в читалището или на други подходящи места по решение на групата.   Как да се включите?   Записването е безплатно и вече е отворено – можете да се запишете при секретаря на читалището, при ръководителя на клуба Елена Георгиева (тоест при мен), както и на специалния Ден на отворените врати, какъвто ще има и на 29 ноември. Дати ще бъдат обявявани допълнително в страницата на читалището. Имаме информационна вайбър група, към която може да се присъедините, ако ми изпратите ваш номер. Клубът е създаден по инициатива на активни членове от нашия форум, които вече са част от новата общност. Очакваме с нетърпение и вас – с идеи, ентусиазъм и любов към Азия.   Добре дошли в Eastern Spirit – място за културни срещи, приятелства и вдъхновение от Изтока! 
  • Създай нов...