Уникален сериал,започнах го снощи много ми харесва,смятам тази вечер да изгледам първи сезон
Другата седмица втори (дано да сдържа)
Иначе гледа ли го?
Какво мислиш, интересно ми е! ✨
Аз като любител на този жанр много ми харесва
И да... очакваме тази вечер останалите два епизода да са качени
Качени са до епизод 6, изгледала съм ги : ) , сега чакам напълно да си изгледам сериалчето и да си напиша коментарчето
10/10
Но искам да видя финалът
Здравей @snowmoon
Ако може се добави линк в темата на Genie,make a wish към Playtube,за телеграм е добавен
Линкчето към Playtube в Playtube са качени до 6 епизод
✨✨✨✨✨✨
Още един линк за добавяне този път към темата на Queen Mantis (2025) С бг субтитри в Playtube, преведен до 2 епизод
Малко да заместя @Ilqnski
Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная...
Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст.
Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби...
За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават.
С дженерал съм. Реших, че има време и може да пуснат промоции и изчаках два дни, а през това време ненадейно вип билетите се изпариха. И на MCND бях там, но с ВИП билет. Само че децата са много нахални и ме избутаха доста назад. До бара. Както се изрази едната родителка, идвайки при мене "Това ли е мястото за майките?".
Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си?
Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така...