Малко нещо пънк, малко грънч, нещо индъстриъл, приятно чегъртало. Само, че някак не го свързвам с приказката за „Аладин и вълшебната лампа“, какъвто излглежда е този сериал по кадрите, които дават. А и може би сме повредени от Дисни и грамофонните плочи преди това, но някак си очаквах този дух да е дебел и мощен, а не да прилича на корица на женско списание.
Тези пичове вярно правят всякаква музика.
След като феновете попитаха, лидерът на GOT7 Jay B увери всички, че Югьом се справя добре и се адаптира гладко към военния живот.
"Получих обаждане и той каза, че е здрав. Ахгаси, не се притеснявайте прекалено много. Югьом се справя добре".
И в тоя ред на мисли, тъй де, докато сме на Югьом, вчера излязоха два специални видеоклипа със изпълнение на две песни от последният му албум "Interlunar".
Хора, не знам дали видяхте какво се случва около Джаксън. Той е уникален.
"Глобалната икона Джаксън Уанг направи дългоочакваното си завръщане на световната сцена, давайки старт на световното турне MAGICMAN 2 WORLD TOUR 2025/26 в Банкок с два последователни разпродадени концерта, на 3 октомври и в събота, 4 октомври 2025 г., подчертавайки звездната сила и международната привлекателност на Джаксън.
Тези концерти отбелязаха първите самостоятелни турнета на Джаксън от почти 2 години.
Известен като „Магьосникът“, той се завърна с изпълнение, което надхвърли музиката, канейки публиката в едно дълбоко лично и кинематографично пътешествие, изпълнено със звук, визуални ефекти и разказване на истории.
Изградено около MAGICMAN 2, най-личния и сърдечен албум на Джаксън до момента, шоуто отразяваше неговата истинска артистична изява. Изпълнението се разгръщаше като игрален филм: преминавайки през емоционални глави - от маниакалните върхове на Strength , до моменти на Seduction , през сурово емоционално Realization , до хаоса на Wild и накрая достигайки до искрения завършек на Acceptance . Всеки преход беше изпълнен с кинематографична прецизност, позволявайки на публиката да се свърже с музиката на лично и емоционално ниво.
Сценичният дизайн, осветлението и звуковият пейзаж бяха създадени така, че да подкрепят разказването на истории от Джаксън, усилвайки емоционалния резонанс на всяка песен и подчертавайки искреността зад всяко изпълнение.
Шоуто също така показа многостранното пътешествие на Джаксън, черпейки от разнообразния му опит и предлагайки на феновете интимен поглед към неговото личностно израстване и артистична еволюция."
Гледах снимки и клипчета от концертите, просто е било невероятно. Постарали се е той и екипа му. Браво. Ето ви.
Бам Бам пусна още тийзър снимки към предстоящият му албум. То не остана и до него. Три дни. Тези снимки са свързани повече със заглавното му парче "Wondering". А това е представяне на албума му, как ще изглежда, той самият го показва.
С дженерал съм. Реших, че има време и може да пуснат промоции и изчаках два дни, а през това време ненадейно вип билетите се изпариха. И на MCND бях там, но с ВИП билет. Само че децата са много нахални и ме избутаха доста назад. До бара. Както се изрази едната родителка, идвайки при мене "Това ли е мястото за майките?".
Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си?
Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така...
Днес аз и още 2 момичета се пробвахме да купим билети за Букурещ - уви, не успяхме. Беше presale и свършиха толкова бързо.
Утре ще се пробваме за София и каквото стане! Пожелавам късмет на всички!
Много им се кефя на момчетата, лятото се зарибих по тях с песента 1&Only.