Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си?
Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така...
Lawandula, благодаря за предложенията. Първите 5 са ми любими и съм ги и свалила. От колекциите съм изгледала всички, които са с руски превод. Лошото е , че сценаристите май се изчерпаха и все по-рядко намирам нещо ново, което търпеливо да изгледам. Така се получи и с корейските, а окончателно съм отсвирила американски. Още веднъж благодаря!
Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си?
Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така...
Днес аз и още 2 момичета се пробвахме да купим билети за Букурещ - уви, не успяхме. Беше presale и свършиха толкова бързо.
Утре ще се пробваме за София и каквото стане! Пожелавам късмет на всички!
Много им се кефя на момчетата, лятото се зарибих по тях с песента 1&Only.
Една нова, но нашумяла к-поп група идва в България.
XLOV ще са в JOY Station на 6.02 и по данни от социалните мрежи билетите се пускат в продажба утре, 25.09.
Предполагам организаторите от българска страна скоро ще се включат с повече информация.
За тези, които не са запознати с групата - дебютното им видео от 07.01.2025 г. 'I’mma Be'