Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8759
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    bianka

• Последни мнения

• Ето ги и обещаните тийзъри на Чен. Онзиденшните, серия "On"       И днешните, които вече са версия "Off". (този динозавър ми идва малко в повече, иначе Джонгде си е сладур, то е ясно)         Накрая това - D.O. и PENOMECO, които ще видим в канала it'S Live утре, 20:00 KST или два часа след излизане на песента им "Dumb".
    • Протестирам!   В тази тема бях сложил пълни и подробни инструкции, как този сериал да бъде гледан на телефон с български субтитри, което частично може да бъде използвано и на настолна машина (без специфичните части за cloudstream, mxplayer и т.н.). Същите инструкции могат да се ползват и за други заглавия.   Отне ми поне около час да ги изпробвам и документирам, за да съм сигурен, какво съм написал.   И всичко това, защото единствената връзка за гледане на български е към вече несъстществуващо видео във vbox7.   А какво намирам днес?   Нищо!   То бива, то може, нямам думи.   Ами хубаво, после потребителите защо питат едно и също. Като им бъдат дадени инструкции, се изтриват. Поне да знам друг път да не си губя времето.
    • Темин издаде дигиталния си сингъл албум 'VEIL', който съдържа три парчета - "Veil" в корейска и японска версия, както и песента "Finale". Много са хубави, може би най-добрите му парчета от "Advice" насам, поне според мен.   Интересното е, че няма никакъв видеоклип към песента, нито дори визуалайзер. Изненадвам се имайки предвид, че през уикенда Тем стартира японското си турне '2025 TAEMIN ARENA TOUR 'Veil', като ще има изпълнения в пет града: 13-15.09 Канагава 20-21.09 Сага 04-05.10 Шизуока 29-30.11 Чиба 24-25.12 Хього Направо ми е супер странно, още повече, че той е наистина изключително популярен в Япония. Но не само аз се учудвам, прочетох различни мнения, които обобщават в недоумението ни като "Най-визуалният артист в к-попа без видеоклип?"   Иначе ето линкове към Spotify и YouTube Music.   ДОПЪЛВАМ, че според някои акаунти в X "Veil" ще има видео, което ще се издаде по-нататък, не казват кога. Дано! Такава песен го заслужава.
  • Културни прояви

• Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево. „Япония в Проза и Поезия“ Дата: 24 септември 2025  Час: 15:00 Място: Камерна зала на читалището.   Споделям от фб страницата им:  
    • 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...