Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8741
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    pipilota11

• Последни мнения

• Хареса ми. В последните два епизода ми дойдоха повече патетичните масовки и дръзките женски демонстрации. Отдавна не търся логика в поведението на азиатските персонажи, но в някои моменти се чувствам много тъпа, докато се опитвам да схвана мотивите на героите. Не се оплаквам и не критикувам. 
    • Гледах го и много ми хареса! Kim Se Jeong е страхотна в ролята си – хем забавна, хем с емоционална дълбочина. Хареса ми и как показаха вътрешната кухня на индустрията. След този сериал започнах да се интересувам повече от самите автори и платформи, където има webcomics free – толкова много истории, които чакат да бъдат открити!
    • Нещо, което идва съвсем на време.  Първо си помислих, че за закъснели, но всъщност ссега е точното време - NCT 127 ще участват на фестивала WATERBOMB HONG KONG на 05.10. Сигурна съм, че ще се представят страхотно (нали знаете как ги наричат медиите? БОГОВЕТЕ НА ПЪРФОРМЪНСА) и като са супер готини ще ги поканят за участие и догодина, вече с уволнилия се TY... Размечтах се. Както и да е, много се радвам  за момчетата и феновете.     Влог на Хечан от Лондон. Записан е няколко дени преди SMTOWN през юни. Готин, забавен и... всъщност държанието му много ми напомня Бекхьон (това е комплимент). Дали някой друг има такова усещане? "Taste of UK | Channel 37.5 [6.24]'  клик на снимката     Новина за Джони!!! Както обявяват самите MLB - "Представяме ви новия водещ на ексклузивния за Корея канал на MLB, Major League Talk: Джони Су!"  MLB е абревиатура на Major League Baseball  или Професионалната бейзболна лига на Северна Америка (изт. Wikipedia) Поздравления за Джони! Много, много, ама много се радвам, че най-накрая прожекторите са насочени към него.     Снимка от първото му участие като водещ на предаването на MLB, където поема щафетата от готиния Минхьок (CNBLUE).
  • Културни прояви

• 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...