Супер готин бг кавър на парчето на Карина "Up".
Имаме си и интервю на Карина за Harper Bazaar Korea
aespa записаха участие за японското предаване "Venue101 Presents", като ще се излъчи на 30.08.
Момичетата заминаха за Макао, където на 22-23.08 в Galaxy Arena ще се проведе церемонията на TMElive International Music Awards.
aespa ще имат изпълнение утре в 21:35 KST като наградите ще се излъчват по Beyond Live, безплатно.
"Love Spash" не е моята песен, но много се радвам да виждам Джой усмихната.
Днес беше първото й изпълнение в музикално предаване, в M Countdown.
Покрай завръщането си тези дни гостува в различни радиопредавания. Днес беше в Kiss The Radio, където се обърна към членовете на групата:
"До моите любими членове на Red Velvet... Мислех, че е естествено винаги да бъдем заедно и да продължим с графика си. Времето обаче минава и сега всеки прави своите неща. Въпреки това, ние все още сме Red Velvet и ще продължим да бъдем заедно и в бъдеще. Благодаря ви, че ме подкрепяте и нека запазим тази ценна връзка. Обичам ви!"
И нещо забавно, което всъщност отразява много добре личността на Сойонг.
"Албумът ти е в три версии и чух, че си поръчала предварително и трите?
Джой: Да... [смее се] Защото записах албума с любов. Тъй като участвах в процеса на създаване, самият факт, че е в продажба, е очарователен. Направих поръчките си и исках да почувствам щастието, когато ги получа. „Как ще изглежда пакетът? Как ще пристигне?“
Днес ASND пуснаха програмата за първото световно турне на Уенди 2025 "W:EALIVE". Ще има 17 концерта в 15 страни, започвайки от Сеул на 20-21.09, после следват:
03.10 Тайпе, Тайван
05.10 Хинконг
22-23.10 Токио, Япония
30.10 Сан Франциско, САЩ
01.11 Пасадена, САЩ
04.11 Шугар Ленд, САЩ
06.11 Чикаго, САЩ
09.11 Бруклин, САЩ
11.11 Вашингтон, САЩ
13.11 Атланта, САЩ
14.12 Банкок, Тайланд
20.12 Куала Лумпур, Малайзия
10.01.2026 г. Макао
17.01.2026 г. Манила, Филипини
Засега толкова, но феновете се надяват на още дати впоследствие. Дано!
Това звучи много демократично, но рядко е вярно. Например съм напълно сигурен, че този форум много добре би си живуркал без моите коментари.
Това ми се заби в главата и два дни мислех по въпроса.
В общи линии нямат друго, какво да направят. Първо, в сериалите са кинтите. Не печели особено много един певец, ако не е някаква световна звезда през последните да речем десет години.
Второ, те остаряват. Музика обикновено се слуша от хора в диапазона 10-20 годишни. Съответни звездичките са малко по-големи от тази възраст. Но децата порастват, а новите деца вече слушат други, по-близки до тях. И какво да правят? Трябва да се занимават с нещо. Актьорската и певческата професии са близки една до друга (включително е невъзможно да завършиш НАТФИЗ, ако не можеш да пееш).
Та така се появява като естествен и почти единствен избор.
Защо са недолюбвани?
Наистина ли трябва да го казвам?
Хората по света в 90% са консервативни расисти и по-общо казано ксенофоби, което не изключва в никакъв случай хомофоби. Важи включително и дори по-силно за тези народи.
Вярвам, че може би голяма част от тези момчета и момичета са хетеросексулни. Не съм им гледал в чаршафите и не ме интересува, това е нещо лично. Но почти всички до фамозния Псай (който дори аз слушам чат-пат и харесвам) не приличат на типичните представители на пола си. Омразата към тях е пак малко, но това е, просто защото повечето хора не се интересуват изобщо от далечния изток, какво остава за местната им култура.