Плюс едно огромно 1 от мен. Ама много огромно, най-огромното. То бива, бива, ама чак такъв безхарактерен лигльо (и не се извинявам), еми не ги разбирам сценаристите. Още по-малко разбирам такъв избор за героинята. На която впрочем единственото условие за брак беше "да е единствена съпруга", няколко пъти го каза. Нещо, което само братовчедът не можеше да ѝ предложи. В общи линии в тази връзка между главната и безгръбначния, мъжът си беше тя през цялото време. А той - уж все готов да се жертва, ама не можа да пожертва статута и привилегиите, които му дава той, заради нея. Не помня откога не съм била чак толкова разочарована от някой герой и най-вече от действията или по-точно бездействието му цял сериал. Та колкото и ще добре да се е справил актьорът.
За демона няма какво да говорим - определено си беше и моят фаворит, мъж с характер. Че и красив. Все си мисля, че можеше и някак главната да остане с него, при желание от страна на сценаристите естествено, и накрая всички зрители да сме доволни. Искам да кажа, че както го бяха превъплатили във Фан Фън Бей, така можеха да го превъплатят и в лисугера, ако щете
Кай гостува на тайландския канал ONE PLAYGROUND.
Много си паснаха с водещия, а Джонгин е такова слънце.
"KIM KAI" สวมบทไทบ้าน ไปหว่านแห | เฮ็ดอย่างเซียนหรั่ง FULL EP.50 (ENG SUB) | One Playground"
Няколко страхотно снимки от концерта му "KAION" вчера в Манила.
И от Бекхьон от Манила.
Ето ги и малките Неота, както обещах по-горе.
Джехи
Рьо
Сакуя
Да качим и танцовата практика на "Surf", която публикуваха.
Ето и изпълнение на сцена, вчера в Music Core.