Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8665
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    RossiAngelova

• Последни мнения

• Поредното късно-късно включване от мен...Филма беше в списъка,и тази вечер му дойде реда(късно благодарение на забавните отзиви/коментари със съфорумци от по-рано  )  Да си призная,беше изгледан заради Shin Hye Sun и Lee Jun Young.Г-ца Хе Сън(ако го превеждам правилно,не ме бийте за лош превод) ми хареса много в сериала Angel's Last Mission: Love.Винаги съм харесвал подобен тип сюжети,но тук в този филм някак си... ми е трудно да я коментирам.Идеята на филма е била може би някаква смесица от Weak Hero Class и Study Group,но подкрепям идеята и мнението на @Koizora и @Нова Твърде много беше наблегнато върху тормоза на ученици,при това без никаква намеса на учители/полиция.Идеята за добросъвестен учител който пази учениците си е избягала.. не е като при горе споменатите сериали. Филма като цяло не е лош,но по-скоро е от типа "бих го гледал веднъж ако нямам друга опция(както стана с мен тази вечер )". Насилието е наблегнато по малко странен начин,и не остава това чувство на справедливост както при споменатите горе сериали.Може би защото е филм и сюжета си има определено време за заснемане. Ако човек е гледал горе споменатите от мен сериали,и след това гледа филма остава с впечатлението че липсва много във филма,а същевременно е копирал  по малко и от двата сериала... Оценка 3.5/5   п.с. ама и аз един критик се оказах...без малко да влезна във филма 
    • Много, много ми хареса финалът!  
    • На мен списъка ми е интересен, ще го споделиш ли с нас ?
  • Създай нов...