Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8666
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    RossiAngelova

• Последни мнения

• 1st Kiss (1ST KISS ファーストキス) Също така известен като: 1ST KISS ファーストキス Страна: Япония Премиера: 07 Февруари 2025 Времетраене: 124 мин. Жанр: Романтичен, Фентъзи, Драма Режисьор: Tsukahara Ayuko Субтитри: Английски   Участват: Matsu Takako като Suzuri Kanna Matsumura Hokuto като Suzuri Kakeru Yoshioka Riho като Tenma Ritsu Mori Nana като Segi Anri Lily Franky  като Tenma Ichiro YOU като Tabata Yukari   Резюме: След като губи съпруга си след проблемен брак, жена неочаквано пътува обратно в момента преди първата им среща, което и позволява да се свърже или да възпрепятстват романса им...     Свали    Свали + Онлайн с вградени английски субтитри 
    • Много ми хареса сериала. Оставам форумна оценка 5/5 и препоръчвам да се гледа. Изгледах го предната седмица(но забравих да оставя коментар) и да си призная главната много ми хареса тук.Химията с У ШИК която показа си беше много добра. Да си призная мотах се с този сериал доста време,защото рейтинга му в MDL е добър(даже може и малко отгоре),но заради главната имах лека резервираност,още от филма The Witch:Part 1(2 все още не съм гледал..не ми стига времето да опра до него).Но пък заради филма харесах играта и героя на У Шик.Пича предава едно небрежно,но пък мъжко и забавно присъствие което рядко се вижда при повечето актьори(за което му завиждам )  Та тук двамата бяха страхотна двойка...дано и занапред направят някаква подобна колаборация. п.с. Чакам с нетърпение субс на Melo Movie заради него и останалия каст.
  • Създай нов...