D.O.
Лятна музика: "Just for a moment", Olivia Rodrigo & Joshua Bassett
Любимо емоджи: [огън] Давай! Давай! давай!
Най-добрият момент от деня ми: Времето за хранене. Яденето на нещо вкусно ме прави щастлив.
Любимото ми нещо в момента: [шапка] Буквално.
Наистина съм запален по: да гледам You Tube
Моето (малко) щастие: Пътувах за снимки/по работа, но в крайна сметка бях на курорт.
Снимка от галерията: Качил е снимка на море и залез, без текст
Кай
Лятна музика: "Go Go Go", Para & Bima
Любимо емоджи: [озъбено човече] Не знам нищо.
Най-добрият момент от деня ми: Когато се събудя на слънчева светлина без затъмняващи завеси съм наистина щастлив.
Любимото ми нещо в момента: Aiprods- слушалки, които не падат, когато тичам.
Наистина съм запален/а по: Концертна тренировка за издръжливост, подобрение и поддържане.
Моето (малко) щастие: Щастлив съм всеки ден, усещайки времето и всичко останало, всеки ден се чувства нов и освежаващ.
Снимка от галерията: [снимка с Джунмьон от Лондон през май] Щастлива среща със Сухо.
Ето и какво са качили в Weverse и с което ни поздравяват.
Всички отговарят на едни и същи въпроси, като споделят и по някоя и друга снимка.
Шиумин
Лятна музика: "Golden" от нашумялата анимация "K-pop Demon Hunters"
Любимо емоджи: [онова с очилата] Изглежда готино и стилно и сякаш вдига самочувствието?
Най-добрият момент от деня: Когато спортувате и взмеете освежителен душ. Няма как да не се чувствате добре.
Любимото ми нещо в момента: (не го разбирам)
Наистина съм запален/а по: [слага снимка на тенис ракета и футболни обувки] футбол, тенис
Моето (малко) щастие: Късо подстригана коса?
Снимка от галерията: Шиумин след/на тренировка
Сухо
Лятна музика: "How Do I Call You" на Тейон
Любимо емоджи: [онова с ореола] Ако използваме силата си може да постигнем победа.
Най-добрият момент от деня ми: Когато тичам покрай река Хан по залез слънце.
Любимото ми нещо в момента: Харесва му да правя сърце с ръце.
Наистина съм запален/а по: [снимка на бягащ Сухо] бягането
Моето (малко) щастие: Новият албум е много добър.
Снимка от галерията: Наскоро свалена снимка [Сехун от ерата "Ko ko Bop"], цветя
Бекхьон
Лятна музика: "What If..." на EXO
Любимо емоджи: !? Всички го използват
Най-добрият момент от деня ми: Когато телесната ми температура се повишава, мокър съм, но усещам полъха на вентилатора! (не знам дали е коректен превод, кажете, ако има по-добър)
Любимото ми нещо в момента: Шапка, iPad, Колие
Наистина съм запален/а по: Да разбера какво е пълноценна почивка.
Моето (малко) щастие: Когато отидох да си купя обувки, всички бяха разпродадени и беше останал един рчифт в моя номер.
Снимка от галерията: качил е няколко снимки от Европа без текст
Чен
Лятна музика: "Broken Party", Чен
Любимо емоджи: [палче нагоре] Винаги дава положителна енергия
Най-добрият момент от деня ми: Вкусен десерт с кафе, когато поискам. Малък подарък за мен самия.
Любимото ми нещо в момента: [крем и балсам за устни, доколкото виждам от снимката] Задължително
Наистина съм запален/а по: Направено от мен капково кафе
Моето (малко) щастие: Когато ям нещо вкусно.
Снимка от галерията: качил е селфи и снимка, от пътуването му в Казахстан мисля, същия аутфит имаше във влога
Чаньол
Лятна музика: "Wonderwall", Oasis
Любимо емоджи: [следи от лапи] Защото е сладко
Най-добрият момент от деня ми: Когато свиря на китара, когато прекарвам време със Zzar
Любимото ми нещо в момента: Hacipupu (някакви плюшки, които да му убиеш не знам какво точно са)
Наистина съм запален/а по: Тренировки и здравословна диета
Моето (малко) щастие: Когато с приятели се срещнем във фитнеса
Снимка от галерията: [лего] Наскоро попаднах на скутер-лего
Днешната дата 5.08 се приема за рожден ден на фендъма, след като през 2014 г. ни нарекоха EXO-L. Ами... честита 11-та годишнина предполагам.
Особено след като момчетата ни зарадваха със съдържание. По ред обаче.
Вчера Чаньол качи график на излизане на промо материалите по албума. Честно казано, ситния шрифт не помага, но зоркия поглед на някои EXO-L ни помага да разберем кое, какво, кога ще се публикува, а именно:
05.08 - Плакат с графика
11.08 - Ръководство за безопасност, предполагам трейлър
13.08 - Тийзър изображения 1
14.08 - Тийзър изображения 2
18.08 - Тийзър изображения 3
18.08 - Детайли за албума
19.08 - Тийзър изображение на "Happy Incident"
20.08 - Тийзър на клипа "Happy Incident"
21.08 - Издаване на клипа "Happy Incident"
24.08 - Тийзър на клипа "Upside Down"
25.08 - Издаване на албума и клипа "Upside Down"
27-28.08 - "Upside Down The Stage" - шоукейс
31.08 - "Upside Down Sound Stage"
В Naver малко повече,
хаха
Бекхьон с интервю за CLASH, носещо заглавието "Има това чувство за свобода и лекота“ – интервю с Бекхьон".
Взето е няколко часа преди последния му европейски концерт, този в Лондон миналата седмица. Бек уточнява, че "Мисля, че дебютното ми аз би изпитало огромно облекчение, като ме види сега"
Като участник в предаването "The Great Escape" днес ще гостува заедно с актьорите Yeo Jingoo и Go Kyungpyo в канала на NA PD. Интересно ми е... ще видим.
Да споменем NA PD и във връзка с шоуто на Кьонгсу, което заедно заснеха в Мексико. Щрак, снимка за усмивка.
Изт.Cafe.Naver
Накрая, официално лирик видео от канала на JVKE, който публикува текста на общата им песен с Лей "Easy".
Накрая официално лирик в