Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8624
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Nadia_NDTP

• Последни мнения

• Втори сезон е качен при ъплоудъра на първи. Сложила съм линк в описанието на темата. И да отбележа, че когато в заглавието на темата има само bg, това означава, че има превод, но не отговаряме за качването му в платформите за сваляне и онлайн гледане. Можем да съдействаме само при заглавия с bg_easterspirit в заглавието. 
    • Здравейте. Както може би вече знаете в моментът тече световното турне на Джин в подкрепа на двата му албума. Днес влизам си аз в сайтът на Синема Сити и какво да видя в раздел "Скоро на екран" името на турнето на Джин "#RUNSEOKJIN_EP.TOUR in AMSTERDAM" ( признавам си погледнах от любопитство заглавието в Гугъл),наистина не знаех за името на турнето му.Много се зарадвах. Та който не може да отиде на 9-ти и 10-ти до Амстердам за да го гледа на живо,Синема Сити ще го излъчват на живо на 9-ти август от 21:45 часът. Билетите са налични за продажба.       П.П. След като написах хубавата новина,веднага се обадих на сестра ми която живее наблизо около Амстердам.Умолявах я и как ли не ѝ се подмазвах за да ѝ ида на гости и най-вече да идем да гледаме концертът на Джин (макар въобще да не слуша тази музика),направи ми огромен компромис заради мен.Веднага ми резервира самолетен билет и успя да купи два билета.Ще ходя на живо да гледам концертът на Джин.Мбого съм ѝ благодарна Нямам търпение на 8-ми заминавам за Амстердам  
    • Бихте ли качили и втори сезон в playtube, моля! 
  • Създай нов...