Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8620
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    black smile

• Последни мнения

• Не съм го гледала, не е моето предаване. Тези дни обаче загледах Better Late, Than Single - определят го като Single's Inferno за хора със социална неловкост. Петима мъже и жени, които твърдят, че никога не са се срещали живеят заедно 9 дни. Всеки от тях има ментор или Купидон: Со Ин Гук, Канг Хан На, Кар и И Юн Джи, които ги учат на стил, комуникация и им помагат по пътя на трансформацията от социална неловкост до увереност.  "Вечните необвързани", както ги наричат, за първи път ходят на групови и индивидуални срещи. Опитват се да общуват и да изразяват емоциите си. На някои им е много трудно. Много срам има в корейското общество и сякаш генетично предавано чувство за недостатъчност и счупеност. Виждам го явно в някои от участниците и ме натъжава. Преживяванията им изглеждат автентични. Това, че повечето са притеснителни и интровертни понякога създава забавни, а друг път трогателни моменти.  Като цяло не съм фен на подобен тип предавания и в редките случаи, в които гледам изследвам психологическата страна. Но тук усещам малко по-естествени и искрени участниците и с интерес следя развитието при тях. 
    • Искат да спретнат импийчмънт на съдия Секо. Как ще стане това, като тя има солидни връзки зад гърба си? Трябват солидни доказателства за връзките й с корумпирани политици.
    • Джинки качи еп.2 от поредицата в която говори за музиката си "Onew's Maestro", този път посветен на албума 'PERCENT'. "온유와 마에스트로 Ep.2 PERCENT" клик на снимката     Два лайф клипа от Оню на "Аnimals", чийто смисъл горе-долу започвам да разбирам благодарение на видеото по-горе.  Както казва, когато общуваме с другите хора ние слагаме маски, не се разкриваме изцяло, не се доверяваме напълно. Иска му се хората да се фокусират на природата си и да могат да общуват с останалите и да се наслаждават на музиката както искат, да събудят инстинктите си. За имената на градовете в текста казва, че са места, където е бил и където иска да отиде. Ами... пак не "кликва" с мен този текст, но благодаря за опита за разяснение.  Клип 1.   И клип 2 в спойлера, като изпълнението тук ми харесва повече. То е и част от "Onew's Maestro".     Качи изпълнение на парчето "Silky (온유와 마에스트로)", включено също в "Onew's Maestro". От епизода по-горе разбрахме, че е създал песента като е мислел за леглото си. За него то е символ на онзи кът в който човек получава спокойствието и отмората от които се нуждае.     Както и "에필로그 (Epiloque)". Написал е песента с идеята да припомни красиви спомени или както казва, "Ах, кога ли в живота ми се е случил този брилянтен момент?" клик на снимката
  • Създай нов...