Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9007
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    teresa

• Последни мнения

• Излезе и инструменталът на песента „SWIM“!!!   „SWIM“ (Instrumental)     Ето едно интересно коментарно сттудио на „Arirang News“ посветено на завръщането на BTS; гост - коментатори са журналистката Marianna Baroli работеща за известното италианско списание „Panorama“ и френско - британския журналист на свободна практика Raphael Rashid.   „BTS IS BACK WITH „ARIRANG““    
    • Нещо съм пропуснала, не се справям добре със сайта. Не знам къде и какво си ме питал, опитах на лични да ти изпратя линк, пак не можах. Не знам как да разкарам emoji-тата и така....
    • How to Forget You (君の忘れ方) Също така известен като: Kimi no Wasurekata По новелата на: Ichijo Shinya - "Aisuru Hito wo Nakushita Hito e: Kanashimi wo Iyasu 15 Tsu no Tegami" (愛する人を亡くした人へ ―悲しみを癒す15通の手紙) Страна: Япония Премиера: 17 Януари 2025 Времетраене: 107 мин. Жанр: Драма, Романтичен Режисьор: Sakudo Yu Субтитри: Английски   Участват: Bando Ryota като Morishita Subaru Nishino Nanase като Miki Minami Kaho като Morishita Yoko Okada Yoshinori като Ikeuchi Tsuda Kanji като Ushimaru Kazama Morio като Sawada   Резюме: Филма проследява историята на млад композитор, който е загубил любимата си и се сблъсква с грижа за скръбта, като предоставя подкрепа на хора в това състояние...     Свали с английски субтитри 
  • Създай нов...