Еха !
Като някой който е гледал анимето,очаквах филма да е доста посен...НО нищо подобно !
Филма като филм,част от толкова голямо аниме,обхващащ само най-първата част от история беше направо страхотен!Ефектите са страхотни,че дори да не кажа уникални като за филм от този ранг.Доста ми се губи понеже го гледах преди бая години,но от това което помня и видях тук,си е направо почти 1 към 1.
За актьорския състав просто...шапка свалям ! Всеки пасваше почти на 100% към ролята си,спрямо анимето.
Miyavi се чудех от къде ми е познат...а той участвал в страхотния холивудски филм "Несломен",който съм гледал няколко пъти.Там също се представи уникално,както и тук.(Той ми е един от любимите аниме(вече и филмов) персонаж - Kuchiki Byakuya)
Tanabe Seiichi също изигра досущ,като другия ми любим персонаж - Urahara Kisuke
Просто страхотно заснемане,представяне на историята и актьорска игра. Нищо излишно !
Препоръчвам за любопитните фенове на анимето(а и не само)
Саундтрака е един път ! Направо отива в листа с "Любими"
Благодаря за превода ! @battle4thesunn
п.с. @snowmoon @bealonenomore Може ли да добавите към връзките,явно темата е старичка,и не е обновявана скоро
Случайност ли е "отново" че по-рано коментирахме сериала Can This Love Be Translated?,a сега видях че Fukushi Sota участва и там
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!