Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8621
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Yanitsa_Krusteva

• Последни мнения

• Не знам точно каква е идеята на драмата - може би морала на адвокатите. Но има доста интересни дела. Засега гледам. Има само намек за бъдеща любовна история и дано си остане само намек. Не ми понася корейската романтика в последно време.    
    • Да ти кажа, главната не е изключитлно грозна, какъвто например e случая с „Красавица като теб“ , където положението е отчайващо и е доста търпима, дори може да се каже чаровна в някакъв по-страничен контекс. Може би като погледаш дребни китайки и им свикваш. Но пък продуцентите са направили историческа грешка да вкарат неземна красавица като нейна приятелка и доста атрактивна пеперудка като нейна врагиня (основната, другата е като пъпчасал юноша). Просто не можеш да откъснеш очите си от приятелката и когато кадара се върне на главната и ти спада… настроението.   Иначе това си е стандартна романтика тип „Арлекин“ (издателството). НЕ чакаш, НЕ търсиш логика, просто се наслаждаваш.   Мъжкото участие, както личи от коментарите са не са много възхитетелни за местните жени. Хвалят единствено този дето ми изглежда най-неадекватен и най-невзрачен, секретарето, бившия на приятелката. Мен тези коментари ме учудиха. Звездния брат съм го гледал в някакви, други сериали и бях останал с впечателение, че е изтънчен красавчо, който с топлата, си нежна усмивка побърква жените. А главния герой по непрофесионалното ми мнение влиза напълно в китайския критерии за изумителен актьор тип манекен.
    • Само аз не мога да коментирам - не съм гледала нито една серия от този сериал . Днес сядам да поправя тази грешка! Squid Game weekend
  • Създай нов...