Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8882
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Palex323

• Последни мнения

• Шин Мин А и Ким У Бин официално сключиха брак. Споделиха и първата святбена снимка. Честито на прекрасните младоженци. 
    • Шин Мин А и Ким У Бин официално сключиха брак. Споделиха и първата сватбена снимка. Честито на прекрасните младоженци.   
    • Докато бях в Корея бях попаднала на сериала по една от телевизиите. Частично гледах един епизод и ми направи добро впечатление, но бях забравила да го проверя като се прибера. Последните коментари ми напомниха за него и го изгледах за кратко време.  Извън прекалените кървища, на които не съм почитател, и безумиците в съдебната зала, представляващи недопустими съдебни процеси и актове, сюжетът беше интересен.  Злодеите бяха представени автентично. Имаше паралел с техните противоправни деяния и развиването на човечност в демоните, дошли на земята с определена мисия. Показа се, че любовта (към Бог и другите същества) може да трансформира дори сърцето на демон. Идеята за справедливостта намери важно място в провеждането на законосъобразни процеси и  постановяването на адекватни присъди, защото жертвите имаха нужда именно от тях, за да се почувстват чути, видени и зачетени в болката си.  Парк Шин Хье ми хареса и в този си образ. Беше неузнаваема и различна. Приятно ми беше да я видя отново с мениджър-ним от You are Beautiful Ким Ин Куон. Бяха голям тандем и тук. Демоничните помощници на съдията бяха големи образи. За първи път гледам Ким Дже Йонг в по-главна роля. Освен визуално присъствие, за мен не успя да достави емоция и игра и не го усетих много.  Любимата ми халмони Ким Йонг Ок беше прекрасна, както винаги. Ким Дже Хуа в ролята на собственичката на вилата направи комплексен образ. Оказа се, че с актрисите, които представиха нейната дъщеря и полицая, отгледал Хан Да Он, са сестри в реалния живот. Имаше голяма прилика между тях. Персонажът на И Гю Хан все едно беше направен за него, сякаш се беше слял с този образ. Шин Сонг Рок и О На Ра с малките си включвания бяха на много високо ниво. Всички са си заслужили наградите.             
  • Културни прояви

• Създай нов...