Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8874
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Maria 21

• Последни мнения

• Сериалът вече се превежда преведени са 3 епизода има ги  в playtube 
    • абе щом ще има превод  може да ударя някое оче
    • Доста посредствен сериал. Вярно, следвали са модела на "Секс игри", но в ученически корейски вариант  Не че съм очаквала друго де. За съжаление, девойчето в главната роля наистина доста невзрачно и като визия, и като игра ми се видя – честно казано, едвам я търпях, особено до У До Хуан  И на него в началото още пет пъти не успяха ли да му набутат реплики от рода на "Наистина е красива", толкова нелепо беше! Даже имам чувството, че му беше неестествено да го казва. Много повече тръпка имаше с другата главна и като цяло много по-естествена игра показа с приятелчетата си, отколкото с голямата любоФ.   Някой беше споменал в предни коментари за това колко скучни му били сцените в старческия дом (също заети като идея от "Секс игри") – аз тях ги понесох много по-леко, отколкото всичките скучновати истории на родителите. При толкова объркани и неориентирани родители, какво да очакваш от децата им? Да не говорим как ги бяха оплели, все едно действието се развива в селце с 20 жители, а не в огромен мегаполис.   Едновременно хубаво и тъжно ми беше да видя актрисата в ролята на майката на главната – Jeon Mi Sun. Харесвах я, но не знаех, че участва, иначе може би щях да отложа гледането на сериала. Мислех си дори, че това може да е била последната ѝ роля – изпитваше толкова много съжаления, вина и покаяние, че имах чувството, че не играе роля, а е самата себе си.
  • Културни прояви

• Създай нов...