За разлика от другите му роли не е чак толкова главен. Може да се каже, че е главна роля, но според мен групата от колеги-приятели е главна. Абе и аз не си разбирам глупостите, които написах, дано вие разберете нещо.
Изгледах го и аз. 8.9 рейтинг в МДЛ ме натегнаха да напиша и аз някой ред, но цитираният пост в 3 изречения е побрал почти всичко , което се канех да напиша. 7.0 рейтинг би ми звучало значително по-правдоподобно на фона на претупания сценарий. Бойната хореография е идеална за комикс герои.Като цяло ми беше интересен сериала и най-вече се позабавлявах с тупан-кютека
Сезон 3 беше много силен завършек на историята. За мен това беше най-емоционалната и напрегната част досега. Игрите бяха още по-жестоки, но не само това – драмата и човешките избори в този сезон направо ми разбиха сърцето
Аз много харесвам 120 – не само заради поведението ѝ и смелостта ѝ, а и защото си приличаме! Имаме подобни прически и коса , а характерът ѝ ме грабна от самото начало. Тя се бореше докрай, отстояваше себе си и беше различна – и точно затова за мен беше най-силният женски персонаж .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
125 ме разочарова напълно в този сезон . Преди го харесвах, но сега – след случилото се – вече не мога да изпитвам симпатии.
100, 333 и шаманката с онзи грозен грим също бяха герои, които честно казано просто ми лазеха по нервите във всяка сцена .
Според мен ще има американска версия на Squid Game . Последната сцена намекна за това и Netflix определено няма да пропусне такава възможност. Много ми е интересно какви игри ще покажат там и дали ще запазят атмосферата на оригинала . Ще гледам с голям интерес, ако излезе!
Сезон 3 на Squid Game беше пълен с послания, напрежение и тежки избори . Истински финал, който ще остане дълго в главата ми.
Според теб дали ще има американска версия на SQUID GAME?