Jump to content

Suzuki Nobuyuki (Сузуки Нобуюки)

ukio

Recommended Posts

spacer.png

Suzuki Nobuyuki
鈴木伸之

Роден на: 14 октомври 1992 г. в Канагава
Професия: актьор
Агенция: LDH
Височина: 185 см
Зодия: Везни
Кръвна група: AB
Член на сценичната група "Gekidan EXILE"
Дебют: 2010 г.

Дорами:

Marriage Is Difficult For A Ninja | Ninja ni Kekkon wa Muzukashii (Fuji TV, 2023)
The First Penguin (NTV, 2022)
Jitenshaya-san no Takahashi-kun (TV Tokyo, 2022)
Bad Girl: Glass Ceiling Crushers | Hataraku no ga Kakkowarui Nante Dare ga Itta? (NTV, 2022)
Kei x Yaku: Dangerous Buddy | Kei x Yaku (NTV-YTV, 2022)
Radiation House II | Radiation House II: Hoshysenka no Shindan Reporter (Fuji TV, 2021)
Love's In Sight | Koi Desu: Yankee-kun to Hakujou Garu (NTV, 2021)
My Murderous Intent Was In Love | Boku no Satsui ga Koi o Shita (NTV, 2021)
A Bad Boy Drinks Tea | Ocha ni Gosu (TV Tokyo-Amazon Prime Video, 2021)
Daddy is My Classmate | Oyabaka Seishun Hakusyo (NTV, 2020)
Cursed in Love | Watashitachi wa Douka Shiteiru (NTV, 2020)
You, Me, and Bach | G Senjou no Anata to Watashi (TBS, 2019)
Radiation House (Fuji TV, 2019)
Prince of Legend (NTV, 2018)
Daisy Luck (NHK, 2018)
From Today, It's My Turn!! | Kyo kara Ore wa!! (NTV, 2018)
May I Blackmail You? | Ima kara Anata wo Kyouhaku Shimasu (NTV, 2017)
I love You Just a Little Bit | Anata no Koto wa Sorehodo (TBS, 2017)

High & Low Season 2 (Hulu, 2016)

High & Low The Story of S.W.O.R.D. (NTV, 2015)

Heat (Fuji TV-KTV, 2015)

Hanamoyu (NHK, 2015)

Roosevelt Game (TBS, 2014)

Water Polo Yankees | Suikyu Yankisu (Fuji TV, 2014)

The Weather Girl Knows | Otenki Onee-san (TV Asahi, 2013)
Sugarless (NTV, 2012)
GTO: Great Teacher Onizuka | GTO (Fuji TV, 2012)
Akko to Bokura ga Ikita Natsu (NHK, 2012)
Teppei 1990 | 13-sai no Hello Work (TV Asahi, 2012) - епизод 4
Kaizoku Sentai Gokaiger (TV Asahi, 2011) - епизод 39
Rokudenashi BLUES (NTV, 2011)

Филми:

Tokyo Revengers 2 Part 1 | Tokyo Revengers 2 Chi no Halloween Hen: Unmei (2023)
Radiation House | Gekijoban Radiation House (2022)
Brave: Gunjyo Senki (2021)
Tokyo Revengers (2021)
From Today, It's My Turn!! | Kyo kara Ore wa!!: Gekijoban (2020)
Kizoku Korin: Prince of Legend (2020)
Tokyo Ghoul 'S' | Tokyo Guru S (2019)
Prince of Legend (2019)
Jam (2018)
DTC Yukemuri Junjo hen From High & Low (2018)
High & Low The Movie 3 Final Mission (2017)
Revenge Girl (2017)
High & Low The Movie 2 End of Sky (2017)

Tokyo Ghoul | Tokyo Guru (2017)

High & Low The Red Rain (2016)

Wolf Girl and Black Prince | Okami Shojo to Kuro Oji (2016)

High & Low The Movie (2016)

Road To High & Low (2016)

Strayer's Chronicle (2015)

7 Days Report | Sebundeizu Ripoto (2014)

Aragure II Roppongi v.s. Shibuya (2014)

The Apology King | Shazai no Ousama (2013)

Aragure (2013)
Kirishima Bukatsu Yameru tte yo (2012)

Сцена
Red Cliff - 2011
TWELVE ANGRY MEN - 2011

Видео
J Soul Brothers Single『FIGHTERS』-ROUND1 - 2011

Инфо
Поради големия интерес към персоната на Нобу, представям актьора тук и се надявам да не си пишем само двама души. Все пак, момчето изпреварва с тема и Шинтаро Акияма, и Кьоске Харукава, които са далеч по-известни и имат доста сериозен опит, най-вече на сцената.
Сузуки-кун печели прослушване и влиза в редиците на новите попълнения на EXILE през 2010 г. Дебютира в телевизията с Rokudenashi BLUES - гангстерската поредица, която повече прилича на Гаргите. Има участие в гокайджърската сентайска продукция, както и главна роля в епизод 10 на GTO. Sugarless отново го връща към побойническия стил.
Първият му филм ще бъде амбициозният ученически проект Kirishima Bukatsu Yameru tte yo.
Сценичната група Gekidan EXILЕ му позволява да прави театрални изяви и Нобу вече има зад гърба си няколко спектакъла.

С Ямада Юки и Сано Гаку в GTO
spacer.png

Otanjoubi omedetou!
С леко закъснение

Редактирано от bealonenomore
Обновена филмография.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ukio, благодаря за темата!

Направо се чувствам задължена да се разпиша :D.

Първо, да му е честит рождения ден!

Доскоро не знаех изобщо кой е, но след като събуди интереса ми с ролята (визията :lol:) си в Sugarless, мисля да проследявам участията му занапред. Излишно е да споменавам, че продължавам да следя с най-голям интерес сериала, но след първоначалната еуфория, смятам да погледна и някои от заглавията с предишните му участия. Въпреки всичко, ще надзърна в епизода на GTO, в който е в главна роля. Потърсих да сваля Rokudenashi BLUES, но за съжаление намерих само първите 2-ве серии. Ако някой знае от къде може да се свали целият сериал, да сподели.

В графата "очаквам", записвам старателно и The Kirishima Thinglink. Участието му може би няма да е кой знае колко голямо, но така или иначе ще гледам.

Нобуюки Сузуки с прословутия черен потник от Sugarless :).

670566.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съвет от мен: не ти трябва да се занимаваш с Rokudenashi BLUES (2011). И двете заглавия са от един дол дренки, но Sugarless е по-добре направено, а и има много повече от Нобу. Гледай го сега и му се радвай.

Нобу участва и в тв филм (спешъл) - GTO: Great Teacher Onizuka SP, който се излъчи на 2 октомври. Гледах го и там, заедно с Тайши Накагава и Юки Ямада. В 13-sai no Hello Work (2012) си спомням епизодичното му участие. Влезе с гръм и трясък в учителската стая в 4-ти епизод. В 39-ти епизод на Kaizoku Sentai Gokaiger го дадоха точно в три сцени - героят му играеше баскетбол, а Рьота Озава демонстрираше качества като на Кобе Брайънт, Леброн Джеймс и Кевин Дюрант взети заедно (хайде ще добавя и Джеймс Хардън и Кармело Антъни).

The Summer of Akko and High School Baseball Team (2012) - никога няма да го забравя в ролята му на бейзболист (точно тук го забелязах и заради това, че се открояваше с височината си над останалите момчета), въпреки че този тв филм в две части е едно огромно разочарование, а драмата му дойде твърде много. Всъщност навсякъде съм гледала Нобу и винаги ми прави впечатление, че е спортист, т.е героите му са точно такива. В GTO: Great Teacher Onizuka тренираше бокс, с Анна Иши, която е и негова колежка в LDH бяха много симпатична двойка. Анчето я гледам и сега редом до Юма Накаяма в Piece, влюбена в него, а той не дава и пет пари.

В Sugarless се включи отлично и е със сигурност ще е човек на действието. Симпатичен и приятен виждам до тук героят му, той е пълна противоположност на Гаку Шиба (Аран Ширахама). Аран е много емоционален, действа без да мисли, но Нобу е различен.

Тепърва според мен ще се снима в спортни роли Сузуки-сан. И с просто око се вижда, че има физически данни.

The Kirishima Thing (2012) - ролята му няма да е малка. Филмът ще излезе на DVD през декември. Четох за участието му, първото му в голямото кино и отново ролята му е на спортист - този път волейболист. Очевидно няма спорт, който да му е непознат. Само като футболист още не съм го виждала, но има време...

Рекламата за 24 Estate Hоldings, която Нобу направи с колегата си от Gekidan EXILE - Шо Аояги през септември.

Две снимки, които имам от личния блог на Нобу, на които е с другарчето си Аран Ширахама. Блогът си той стартира това лято, мисля че беше в началото на месец август. Отчита се редoвно през седмицата, както и публикува новини.

Nоbuyuki Suzuki Official Blog

37ae7726bd8fdbb4.jpeg

7e93b18c7690b6a0.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Техниката ме спъна да пусна темата точно на неговия ден. Не мога да кажа, че момчето има голям опит в телевизията. Той сега се налага. За момента на мен са ми доста по-интересни сценичните му прояви с Гекидан. Тези дни попаднах на резюмета на техни стейджове, които звучаха обещаващо. Това означава, че има хора, които ги гледат и вероятността да ги разпространят не е малка. Hanagumi Yubae Hachigo се казва един от спектаклите. Резюмето напомня на историята за Франкенщайн.

Нобу и Халу

4742da4b977a6a2a.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласан съм с вашите мнения за Нобу. Симпатично е момчето и очевидно тепърва ще имаме възможност да го гледаме.

Определно няма как да не го забележи човек, защото се откроява физически, на фона на останалите актьори. (особено в Sugarless като застане до Рео Сано направо ми изглежда огромен)

Интересно ще ми е да видя тези стейджове, за които спомена ukio. Дано да ги разпространят.

Още снимки на Сузуки-сан :)

311984423bf89768.jpg

a15205dcbca15eb1.jpg

fd4f1482cca4541f.jpg

acdde267410cadd7.jpg

d6b67c28a64f1fd6.jpg

e64ee9c9a6a650e1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цяла седмица Нобу не бе публикувал нищо в блога си, но вчера го направи. Снима нова продукция, но отказва да сподели подробности, защото все още не му е позволено. Тези дни обещава, че ще научим повече. Публикува обаче две снимки, на които е прилично... изрусен. Спортно облечен, отново в компанията на лоши момчета, роля точно за него.

Героят му в Sugarless и този на Рео Сано ми се оформиха като любимци. Отиват му на Сузуки-сан тези роли - добре изглеждащото момче, със завидна физика и ръст, но и каква добра душа само - верен и самоотвержен приятел. Как да не му се прииска на човек да си има един Нобу под ръка...

Така мацнат в главата с този цвят... не мога да му свикна, но е само за тази нова роля, ще го приема някак с времето (предполагам).

ee17c8e311c8d319.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето я и ролята на Нобу, за която сам обеща да сподели повече подробности в блога си. Направи го.

Първа главна роля за него на голям екран във филма Aragure (2013), който ще излезе на 12 януари в Япония. Oт снимката ясно се разбира, но и да споделя, че филмът е определен като цитирам "gang battle action movie". Ще участват също и познати вече лица от Sugarless - Юя Ендо (огън е), Шинтаро Акияма и Мао Уеда. Останалият каст включва Цутоми Такахаши, Йошиюки Ямагучи, Шухей Ногае, Шинго Кавагучи и други знайни и незнайни лошо гледащи момчета, готови във всеки един момент да се сбият с някой.

Действието се развива в Ропонги. Героят на Нобу се казва Сейя и е определен като много силен и непоколебим характер (естествено, това е Нобу, той е винаги железен). Ще работи като бодигард на кабаретната танцьорка Катрин (Мао Уеда). Да и завиди човек на Мао-чан... Добро момче, което ще се забърка в неприятности, заради средата, в която ще попадне. Дано не обърнат голямо внимание на розовите мехури и захарните фабрики, че... Но каквото и да бъде - ще се гледа. Не мога да изпусна Нобу и неговата първа главна роля.

9e2035be09390f92.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, колко хубава новина, Rie. Присъединявам се към теб и ще чакам филма.

Странен е Нобу с този цвят на косата „ала кондукторка в градски транспорт”, но това по никакъв начин няма да ми попречи да гледам.

А точно Юя Ендо ми направи най-силно впечатление с включването си в 9-та серия на Sugarless. Благодаря на ukio за темата му тук, сигурно съм я преглеждала и преди, но като я свързах с лицето, което вече съм гледала в действие е съвсем друго.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме радва новината. Като ще е филм - да е гангстерски. На Нобу ще му ходи. Освен това, искам този път неговия герой да е по-различен като характер. Дори да не е на страната на доброто. Трябват му разнородни изпълнения.

Едва ли ще си позволят да го оцветят в розови краски, но ще видим...

Май ще се реваншират на Шинтаро, понеже в сегашните серии трябва да го издирваме с лупа на екрана. А той не е никак нисък на ръст. Освен това е голям талант. Преди няколко години дойде във Франция за един аниме фест, заедно с още няколко момчета от Тенимю и хората тогава ги видяха на живо. Късметлии.

За Ендо няма две мнения. Работи здраво детето. Сега, когато вече е самостоятелен, продължава да получава роли. Още ми е мъчно, че не успях да го зърна в Магнита на сцената.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и втория спешъл на Great Teacher Onizuka - New Year Special (2013), който се излъчи вчера. Тази, надявам се и последна (вече) част бе най-интересна за мен. Освен, че видях отново Нобу, Тайши Накагава, Юки Ямада, Аран Ширахама и цялата компания, този път като герои в историята се включиха и Юта Хираока, Масахиро Усуи и Рен Осуги. Тримата бяха в ролите на отрицителните герои, за Юта това ме учудва, но... Добре бе представена историята, с нищо кой знае какво не могат да ме изненадат, а трите малки фъстъчета, все още ненавършили и годинка, които се оказаха и деца на героя на Юта Хираока, бяха невероятни. Прималя ми като ги видях как ги носеха (на едното бу-бу му правеше Тайши, а Нобу се радваше, хаха, големи сладури), а те стояха послушно и се усмихваха. Нобу и компания се включиха в общите сцени, но нищо конкретно не се случи с тях, освен с героинята на Мария Нишиучи, която се забърка с Юта Хираока, заради своята наивност.

Приключи преди броени дни и Sugarless. Много доволна съм от представянето на Нобу, а сцената във финалния епизод между 9:57 - 10:05 мин. трябва да си я пусна отново. Има защо (хаха).

Разглеждах тези дни и снимки от предстоящия филм Aragure, който излиза на 12 януари. Не ми харесва с тази изрусена косица, но... ще го прежаля.

Редовен е в блога си. Честити ни новата 2013 г., сподели колко успешна е била за него изминалата, и че ще дава и тепърва най-доброто от себе си, за да израстне като актьор.

Очаквам и с нетърпение DVD-то на The Kirishima Thing, което излиза на 15 февруари.

Постер на Aragure (2013)

24368d70d8c01789.jpg

Нобу, Тайши Накaгава и едното от мъничетата в кадър от GTO Oshougatsu Special (2013)

d4fdc58f3525f2cd.PNG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изчетох какво ли не тези дни покрай скандала на Аран Ширахама с едно от момичетата от AKB48 Минегиши Минами (сълзи, ревове, извинения...), та се замислих на какво са подложени всички тези млади японски актьори, певци, популярни личности към, които интереса е голям. Дано Нобу не го споходи подобна "слава"...

Не е публикувал все още този месец, филмът Aragure излезе на 12 януари, а само след седмица очаквам най-после да се появи и диска на The Kirishima Thing (2012), за да видя какви ги е свършил и тук Нобу заедно с Мотоки Очиай. Най-дълго очакваното от мен заглавие от японците от изминалата година, може би и филмът на годината, ще преценя, когато го изгледам.

Последното, което публикува бе в края на януари, намираше се в Осака и му предстоеше посещение на театрално представление, но не помня вече какво точно...

Разписвам се сега в темата на Нобу и за да споделя едни негови снимки, които ми попаднаха в японски сайт наскоро, интервю с него и по повод излизането на филма

. Вече не е изрусен, върна си нормалния цвят на косата, всичко бе само заради снимките на филма, а наскоро смени и профилната си снимка в личния блог.

06b913dfcf0510f9.jpg

1a1477ecc2ce31c8.PNG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си, че ще го включат в някоя от новите дорами, но не очаквах, че ще е точно в новата дорама на Еми Такей - Otenki Oneesan, която изобщо нямах намерение да следя. Сега ще размисля... Днес публикува в блога си, снимките са започнали. Eдва ли ще е голяма ролята му, не е представен като някой от главните герои, действието ще се върти около Еми Такей и Тадайоши Окура, но искам да го видя..
В началото на март излезе и новият филм на Нобу, който е заедно с Аран Ширахама - 7days Report. Не съм чела много за това заглавие, но останах с впечатление, че е отново нещо между шамарите.

На 2 април ще се излъчи и третия (надявам се и последен, че ми писна) тв филм (спешъл) на Great Teacher Onizuka: Graduation, в който ще видим отново Нобу.

Otenki Oneesan (2013) Official Page

Снимка, която публикува в блога си днес

11150857fdefc13b.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Otanjoubi omedetou!
Закъснях малко, но да е жив и здрав Нобу!
http://www.ldh.co.jp/eng/talent/gekidan/

a88c63047c43da4d.jpg

ОТ 23 август до 17 септември Нобу е играл в стейдж на EXILE - Attack No.1...

0d93386a9e8e5f5b.jpg

http://www.ldh.co.jp/eng/news/detail.php?lang=eng&site=LDH&newsid=0000007409

... и е получил титлата "Отаку номер 1".

f293b1ddbbe49552.jpg

С Кейта участваха през юни в модното шоу на Non-no

9a6018936938f046.jpg

f820df1f6144648f.jpg

Със семпай Шинтаро 

0836b11847733077.jpg

4e363fdbde6bee5c.jpg

f0570171de3648ce.jpg

91c6db9e1cd11c60.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нобу също ще участва в предстоящата тайга-драма Hana Moyu, чиито каст до момента включва имената на:  Мао Иное, Такао Осава, Масахиро Хигашиде, Юске Исея, Кенго Кора, Коджи Сето, Юка, Джун Канаме, Харада Тайзо, Такуро Оно и др. 

Повече за самата дорама бях писала в темата на Maо.

Нобу като Чузабуро Терашима

0afc7eb77e9b8306.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нобу напуска театралната компания Gekidan Exile, но остава част от LDH. Ще се фокусира върху соловата си кариера.

В момента го гледам в нинджа дорама, където играе съпруг на Нанао. Двамата са върли врагове, но изобщо не знаят това. Битка между Ига и Кога в съвременна комедия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове