Romance Публикувано 23 Март, 2010 Share Публикувано 23 Март, 2010 # Име: 城田優 (しろた ゆう) # Име (romaji): Shirota Yuu # Прякори: U-kun, Shiroro, Shiropon, Shirotan, Yuu-ani # Професия: певец, актьор и модел # Дата на раждане: 26 декември 1985 г. # Място на раждане: Токио, Япония # Ръст: 188 см # Тегло: 74 кг # Зодия: Козирог # Кръвна група: O # Семейство: по-голям брат – актьорът Shirota Jun СЕРИАЛИ И СПЕШЪЛИ: * Tokyo MER: Mobile Emergency Room | Tokyo MER: Hashiru Kinkyuukyuumeishitsu (TBS, 2021) * Komi Can't Communicate | Komi-san wa, Komyusho Desu (NHK, 2021) * Wataoji My Middle-aged Guardian Angel (TV Asahi, 2019) * Bungaku Shojo (TBS-MBS, 2018) * Bye Bye Blackbird (WOWOW, 2018) * Totto-chan! (TV Asahi, 2017) * The Brave Yoshihiko and The Seven Driven People | Yuusha Yoshihiko to Michibikareshi Shichinin (TV Tokyo, 2016) - епизод 3 * Omotesando Koukou Gasshoubu! (TBS, 2015) * Marumaru Tsuma (NTV, 2015) * GTO: Great Teacher Onizuka (Fuji TV-KTV, 2014) * Kono Mystery ga Sugoi! (TBS, 2014) * Murder Standard Score 70 | Satsujin Hensachi 70 (NTV, 2014) * Tomorrow, Mom Won't Be Here | Ashita, Mama ga Inai (NTV, 2014) * SPEC Zero SP | SPEC~Rei~ (TBS, 2013) * Jun to Ai (NHK, 2012) * GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (KTV-Fuji TV, 2012) * GTO (Fuji TV, 2012) * Jiu (TV Asahi, 2011) * Yotsuba Jinja Ura Kagyo Shitsuren Hoken~Kokuraseya (YTV, 2011) * Keizoku 2: SPEC (TBS, 2010) * Koshonin 2 (TV Asahi, 2009) * Samurai High School (NTV, 2009) * Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai | Team Batista SP : Aratana Meikyuu e no Shoutai (Fuji TV, 2009) * Go Ape (WOWOW, 2009) * Koshonin SP (TV Asahi, 2009) * Tenchijin (NHK, 2009) * Hanazakari no Kimitachi e SP (Fuji TV, 2008) * ROOKIES SP (TBS, 2008) * Team Batista no Eiko (Fuji TV, 2008) * ROOKIES (TBS, 2008) * Koshonin (TV Asahi, 2008) * Hanazakari no Kimitachi e (Fuji TV, 2007) * Seito Shokun! (TV Asahi, 2007) * Haken no Hinkaku (NTV, 2007) * The Hit Parade (Fuji TV, 2006) * Kami wa Saikoro wo Furanai (NTV, 2006) - епизод 7 * Pink no Idenshi (TV Tokyo, 2005) - епизод 12 ФИЛМИ: * Violence Action (2022) * The Confidence Man JP: Episode of the Hero | Confidence Man JP: Eiyuu hen (2022) * Remain In Twilight | Kurenazume (2021) * New Interpretation Records of the Three Kingdoms | Shinkaishaku Sangokushi (2020) * A Forest of Wool and Steel | Hitsuji to Hagane no Mori (2018) * Ajin: Demi-Human | Ajin (2017) * Akegarasu (2015) * Black Butler | Kuro Shitsuji (2014) * SPEC: Close~Reincarnation | SPEC~Ketsu~Kou no hen (2013) * Arakawa Under the Bridge (2012) * The Negotiator The Movie | Koshonin The Movie (2010) * A Good Husband | Kondo wa aisaka (2010) * Rookies (2009) * Shinizokonai no Ao (2008) * Heat Island | Hito Airando (2007) * Waruboro (2007) * Arakure KNIGHT (2007) * June Bride (2006) * The Prince of Tennis (2006) Любопитно: Той е наполовина японец (по бащина линия) и наполовина испанец (по майчина линия). До двегодишна възраст е живял с майка си в Испания, след което двамата се връщат в Япония. Говори разговорен испански. Знае и английски. Реших да пусна темичка за този "бисер" на японското кино ^0^!! Още от първия път, когато го видях в Hana Kimi, много си го харесах! Тогава видях, че всъщност е смесена раса, не е чистокръвен японец. Така се ѝ оказа, майка му е испанка, баща му е японец. Но природата си знае работата, междурасовите деца са страшно красиви! И оттам като го почнах, поизгледах малко филмчета и сериали с него, ама имам още да напредвам, въпреки това ми е любимият японски актьор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
funktastic17 Отговорено 22 Юни, 2010 Share Отговорено 22 Юни, 2010 В Хана Кими Кагуразака ми беше много смешен,а Широта Ю,както и Икута Тома хич не ми приличаха на японци. А като видях,че е испанец,още повече ме впечатли-представител на две култури,които доста се различават.(Плюс че е хубаво момчето ) И чух една две негови песни случайно от Ютюб.По принцип не съм фен на'' професия идол-хем певец,хем актьор'',а всъщност за нищо да не става,но този си е типичното момче с китара-дрънка си и си пее и му се получава добре Като актьор също се справя,но не ме е впечатлил с невероятен талант до момента(но пък това не се случва често).Чаровен е,хубав-може би още материал за гледане ми трябва,за да мога да преценя като актьор как е. Браво за темата,ху баво е и тук да го има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 23 Юни, 2010 Share Отговорено 23 Юни, 2010 До 2008г. той беше лидер на формацията Д-бойс. Още си спомням голямата мъка, която изпитаха останалите от състава, след като Широта ги напусна. Мога да кажа, че певческите му способности са много добри. Гледах го във втория каст на Тенимю, където играеше ролята на Tezuka и по отношение на пеенето, там се справи чудесно, въпреки че нямаше излъчването, което Дайске Уатанабе вложи в същия образ 2 години по-късно. Братът на Широта, Джун, прави дебют с Фума но Коджиро (драмата и сценичната постановка). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cuppycake ^^ Отговорено 23 Август, 2010 Share Отговорено 23 Август, 2010 Толкова добро впечетление ми направи това момче гледах го в Hana Kimi и беше толкова очарователен!Може да свири и на китара добре знае англ.,японски и испански браво на момчето наистина ме очарова! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 10 Февруари, 2012 Share Отговорено 10 Февруари, 2012 Широта прогресира осезаемо, не само във филмовата сфера, но и в музикалната. След впечатляващите си изяви в SPEC и Jiu, след музикалния си дебют, ето че вече прави световен дует с HOWIE D. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 10 Октомври, 2012 Share Отговорено 10 Октомври, 2012 Широта пристига в Европа. На 20 октомври ще изнесе концерт в Барселона. Линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 26 Декември, 2012 Share Отговорено 26 Декември, 2012 Otanjoubi omedetou! Широта и Казуки в Тенимю http://www.youtube.com/watch?v=tW0LumlF7ik Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts