Jump to content

Recommended Posts

the-last-night-of-madame-chin-2009-1_zps

The Last Night of Madame Chin
Година: 2009
Държава: Китай
Жанр: ретро-драма, романтика
Продължителност: 32 епизода по около 40 минути

Участват:
Fan Bing Bing като Madame Chin (Jin Zhao Li)
Vic Zhou като Sheng Yue Ru
Alex Fong като Guo Shi Hong
Eric Huang като Jin Zao Liang
Fann Wong като Ren Dai Dai
Paul Chun като Sheng Wen Da
Wang Xue Qi (王学圻) като Yu Yong Qiao
Anthony Wong като Chen Rong Fa

Сюжет:
Историята се развива в Шанхай през 1930-40-година. Бедноста кара 18-годишната Chin Zhao Li да стане танцьорка в "Парамаунте", танцов клуб със скандална репутация. В историята се разказва за Chin Zhao Li и тримата мъже, които се появяват в живота ѝ: младият и изтънчен Sheng Yue Ru (Vic Zhou) от висшето общество, богатият бизнесмен (Alex Fong) и нейният брат (Eric Huang), свързан с престъпния свят.

Един от най-скъпите сериали, един епизод струва 950 000 юана.
Драмата се очертава много красива: ярки костюми, декори, феерия от танци, интересни актьори – всичко това несъмнено привлича погледа. И естествено ретро стилът, толкова рядък за драма.

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Старо, но много лачено, според всички отзиви.От години му точа зъби, но никъде не го намирам.На месец по серия безплатно на руски. Вчера пуснаха 27.След девет месеца ще е в наличност целият.:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дългото чакане приключи.Четири години си е доста време, но издържах да дочакам целия превод. Най-после ще се насладя на това китайско  бижу от 2009- един от най-скъпите китайски сериали, правени въобще, пък и от любимите ми шанхайски истории. Изгледах два епизода. Фан Бин Бин е толкова прекрасна, че я гледам като  хипнотизирана, дори при наличието на Вик:D.

Всеки момент и последният епизод на руски ще е налице. Приканвам ви да гледаме. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много красива актриса в главната роля! Но главният ми е супер грозен и ме разсмива само като го погледна. И съм отвикнала как гънат гласчета китайските актриси в някои сцени, направо като тебешир по дъска. 

Редактирано от Paribas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Братът малко преиграва, но затова пък банкерът е супер. Грозникът още не е в центъра на събитията. Чакам с нетърпение да го видя как ще се справи. А Фан Бин Бин е...  Фан Бин Бин, нея никой не може да я надмине.

Редактирано от bond
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори забравих докъде съм стигнала. И аз видях днес 36 серия при рускините. 

Трябва да си го припомня, че скачам от сериал на сериал, като пчеличка, ма нема нещо ей тъй да ме завладее от раз, че да осъмна...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го започнах много ентусиазирано и го докарах до една трета. Много добро всичко, но явно съм отвикнала от старите мелодрами- мъка, мъка, по-мъка, та се поизморих и му дадох пауза. Довърших поредната мъка, тоя път по-малка:28558: на Уолас и сега разтоварвам с пилотския и Дедо №2  и после го продължавам. Само дори заради Фан Бин Бин дори си струва гледането. Великолепна е. Грозникът не и отстъпва, но пред нея се губи в случая, но той и филмът си е за нея и е нормално.

П.П. Връщам се да допълня. Как можах- Джонито забравих в отчета. Там се забавлявам направо.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове