daneto Публикувано 22 Март, 2010 Share Публикувано 22 Март, 2010 The Last Night of Madame Chin Година: 2009 Държава: Китай Жанр: ретро-драма, романтика Продължителност: 32 епизода по около 40 минути Участват: Fan Bing Bing като Madame Chin (Jin Zhao Li) Vic Zhou като Sheng Yue Ru Alex Fong като Guo Shi Hong Eric Huang като Jin Zao Liang Fann Wong като Ren Dai Dai Paul Chun като Sheng Wen Da Wang Xue Qi (王学圻) като Yu Yong Qiao Anthony Wong като Chen Rong Fa Сюжет: Историята се развива в Шанхай през 1930-40-година. Бедноста кара 18-годишната Chin Zhao Li да стане танцьорка в "Парамаунте", танцов клуб със скандална репутация. В историята се разказва за Chin Zhao Li и тримата мъже, които се появяват в живота ѝ: младият и изтънчен Sheng Yue Ru (Vic Zhou) от висшето общество, богатият бизнесмен (Alex Fong) и нейният брат (Eric Huang), свързан с престъпния свят. Един от най-скъпите сериали, един епизод струва 950 000 юана. Драмата се очертава много красива: ярки костюми, декори, феерия от танци, интересни актьори – всичко това несъмнено привлича погледа. И естествено ретро стилът, толкова рядък за драма. Онлайн с руски субтитри 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 27 Юли, 2020 Share Отговорено 27 Юли, 2020 Рускините подновяват превода. Спомням си,че го гледах и беше много интересен докъдето бях стигнала. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 27 Август, 2020 Share Отговорено 27 Август, 2020 Старо, но много лачено, според всички отзиви.От години му точа зъби, но никъде не го намирам.На месец по серия безплатно на руски. Вчера пуснаха 27.След девет месеца ще е в наличност целият. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 27 Май, 2021 Share Отговорено 27 Май, 2021 Дългото чакане приключи.Четири години си е доста време, но издържах да дочакам целия превод. Най-после ще се насладя на това китайско бижу от 2009- един от най-скъпите китайски сериали, правени въобще, пък и от любимите ми шанхайски истории. Изгледах два епизода. Фан Бин Бин е толкова прекрасна, че я гледам като хипнотизирана, дори при наличието на Вик. Всеки момент и последният епизод на руски ще е налице. Приканвам ви да гледаме. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 27 Май, 2021 Share Отговорено 27 Май, 2021 Приемам поканата. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Paribas Отговорено 18 Юни, 2021 Share Отговорено 18 Юни, 2021 (Редактирано) Много красива актриса в главната роля! Но главният ми е супер грозен и ме разсмива само като го погледна. И съм отвикнала как гънат гласчета китайските актриси в някои сцени, направо като тебешир по дъска. Редактирано 19 Юни, 2021 от Paribas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 18 Юни, 2021 Share Отговорено 18 Юни, 2021 Ха-ха,още един грозник, когото много от нас уважават... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 18 Юни, 2021 Share Отговорено 18 Юни, 2021 Най-сетне се появи и 36-та серия. Почвам го. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 18 Юни, 2021 Share Отговорено 18 Юни, 2021 (Редактирано) Братът малко преиграва, но затова пък банкерът е супер. Грозникът още не е в центъра на събитията. Чакам с нетърпение да го видя как ще се справи. А Фан Бин Бин е... Фан Бин Бин, нея никой не може да я надмине. Редактирано 18 Юни, 2021 от bond 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lukreciana Отговорено 18 Юни, 2021 Share Отговорено 18 Юни, 2021 Дори забравих докъде съм стигнала. И аз видях днес 36 серия при рускините. Трябва да си го припомня, че скачам от сериал на сериал, като пчеличка, ма нема нещо ей тъй да ме завладее от раз, че да осъмна... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 18 Юни, 2021 Share Отговорено 18 Юни, 2021 (Редактирано) Аз го започнах много ентусиазирано и го докарах до една трета. Много добро всичко, но явно съм отвикнала от старите мелодрами- мъка, мъка, по-мъка, та се поизморих и му дадох пауза. Довърших поредната мъка, тоя път по-малка на Уолас и сега разтоварвам с пилотския и Дедо №2 и после го продължавам. Само дори заради Фан Бин Бин дори си струва гледането. Великолепна е. Грозникът не и отстъпва, но пред нея се губи в случая, но той и филмът си е за нея и е нормално. П.П. Връщам се да допълня. Как можах- Джонито забравих в отчета. Там се забавлявам направо. Редактирано 18 Юни, 2021 от Lawandula 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 18 Юни, 2021 Share Отговорено 18 Юни, 2021 Уолас и аз го гледам. Фен съм не само на него, а и на актрисата. Но напоследък и аз като @lukreciana прелитам от сериал на сериал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts