lazeto Публикувано 31 Май, 2016 Share Публикувано 31 Май, 2016 Far Away Love (遠得要命的愛情) Страна: Китай Също така известен като: Yuan De Yaoming De Aiqing Година на излъчване: 2016 – Март – 01 до 2016 - Март – 18 Време на излъчване: 2016 Жанр: Романс Канал: Southeast TV и Guangdong TV Епизоди: 36 Режисьор: Ni Yue , Zhu Shi Mao Субтитри: Английски Участват: Park Hae Jin като Shen An Li Fei Er като Meng Chu Xia Zhang Lun Shuo като Li Tai Di Wu Lei като Meng Xiang Liu Yu Xin като Ding Fei Song Yi като Qiao Jia Ying Qu Jing Jing като He Ruonan Cheng Pei Pei като Wang Mei Ling Yang Jin Cheng като Er Peng Zhang Jing Dong as James Wang Jia Jia като Meng Chen Shuang Резюме: Meng Chu Xia (Li Fei Er) е двадесет и осем годишна, винаги оптимистично настроена "shengnu" (leftover woman), която се грижи сама за сина на отдавна изгубената си сестра. Shen An (Park Hae Jin) е бизнесмен, който се връща в Китай от чужбина, за да започне нов бизнес. Но когато двамата случайно се сблъскват, неочаквано намират любовта… Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asha Отговорено 1 Юни, 2016 Share Отговорено 1 Юни, 2016 Пу , първа ! Без да искам...,тъй се получи . Снощи ми направи впечатление темичката и погледнах ....И ...оле - мале. То луд за вързване ли е, инат ли е ,любопитство пусто ли ..., ама легнах в ранни зори , но го избутах целия на вентилатор да си начеша крастата . Защо на вентилатор и за каква краста иде реч ли ? Сега ще кажа . Оказа се , че явно сериалът в момента се превежда .В линка с руския онлайн са преведени първите няколко серии .Другите ги има само като препратки в менюто - или са изтрити , или не са качени още .Залагам на второто , защото в линка с английските от Викито са преведени само докъм първата декада и от там нататък ....си гледах картинки в оригинал. Ама приятни и зарибяващи картинки . Раздразват интереса и после ти гледат сиира . Еле , пък , на такива нетърпеливи като мен. Та , сериалчето " Далече от любовта " или " Стой далеч любов" - тъй ми дойде от вътре да му преведа заглавието за себе си - си има много стандартни за жанра клишенца . Интересното е , че имаше и някои оригинални решения, които поне аз не съм виждала до сега. Но, пък , кой съм аз, че да се изказвам така категорично при само с почти 2 години активен стаж като гледаща азиатски сериали въобще ; да не говорим , че до тук китайските ги броя на пръстите на едната ръка . Малко туткаво се движеше действието и в повечко ми дойдоха 36 сериики , ама за това кусур не му търся , при положение , че ги "всмуках" на екс и по-голямата част само визуално. Ще ми е интересно какво са си приказвали , защото имаше свежи ситуации. Корейското присъствие беше много осезателно с отредената централна роля , но и китайците играха чудесно . Премерена е дозата на смешното и драматичното. Няма драстични амплитуди ; някак всичко е в допустими граници . Тук -там на моменти лекинко напряга твърде добродушното поведение, та чак до наивитет , на главната и широко отворените мигащи недоумяващо очички . Но вече свикнах , че това на изток е признак за гооооляяямааа добродетел. Нейсе! Корейската диаспора отсрамва достойно родната си сериална гилдия. И неговият герой дълго живя в едни заблуждения , докато не му се изЯсни по трудния начин къде е ключа за палатката ; но това го приемам не само като стандартно клише - на доста хора не им е дадено да схванат подобна тънка подмолна игричка на милата им приятелка от детските години, защото не я очакват. В задължителната роля на лошия , дето държи да дава тон в живота на всички , е бабата (поне такава мисля беше родствената връзка) на главния , но и тя накрая някак клеква и омеква изведнъж. Хареса ми компанията приятели -поддръжници на главната и особено ... " другия ъгъл " на задължителния "основен триъгълник ". Всъщност, според мен , на външен вид си беше доста по - впечатляващ китайският "ъгъл" от корейския , но така са решили . Ами ...мога доста да подхвърлям въдички , но ще спра . Ако имате повечко време и ви се гледа нещо мило , познато , клиширанко , романтично и розовичко ....всъщност нещо , което да ви донесе неангажиращ душевен конфорт , като удобен ,стар и топъл чифт пантофи, можете да го изгледате с огромно удоволствие . Но, изчакайте поне някъде да го преведат нацяло .Моля ви ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 16 Юни, 2016 Share Отговорено 16 Юни, 2016 Подновиха превода на сериалчето и сега плавно през 2-3 дни пускат нова серия Ама мен не ме стърпя и го почнах, но си чакам превода Стигнала съм средата и засега е добре - има си ги всичките типични за такъв жанр неща - мила и бедна женица, богаташ опълчващ се срещу майка си, двама недолюбени (като жената ми намирисва, че май ще психяса ), имаме отбор другари с техни си дилеми и за разнообразие един леко бунтуващ се тинейджър Но все пак имам още половин сериал и може някоя сериозна драма да вкарат (направо си е задължително). Ето и още един линк за гледане онлайн с английски субтитри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 22 Юни, 2016 Share Отговорено 22 Юни, 2016 Започнах го заради корейското присъствие и от нямане какво да гледам го добутах до 13. Я кажете Да не вземе изчезналата сестра да е първата любов на босчето и детето дето го гледа героинята да е негово, че ако е това да го спирам овреме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vivivan Отговорено 22 Юни, 2016 Share Отговорено 22 Юни, 2016 Lawandula, относно питането ти - загатнаха веднъж - два пъти леко, но иначе съм на 100% че е така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rosibisi Отговорено 24 Юни, 2016 Share Отговорено 24 Юни, 2016 (Редактирано) Много ми харесва сериала руския превод върви бързо, обаче не мисля че детето е негово но пък сестрата може да е първата любов Редактирано 24 Юни, 2016 от NyXe Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asha Отговорено 24 Юни, 2016 Share Отговорено 24 Юни, 2016 Лавандула , относно терзанията ти - на прав път си .Пила си си редовно "хапчетата за познаване". Ама по- подробно може на ЛС , че много ще е дълъг спойлера . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 25 Юни, 2016 Share Отговорено 25 Юни, 2016 asha, Възрастта на татето ме притесняваше само, но кой ти гледа в тая жега.Пиши на лични Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bond Отговорено 25 Септември, 2016 Share Отговорено 25 Септември, 2016 Гледайте докрай сериала и ще намерите всички отговори. Интригата е малко по-различна от това, което предполагате. Лично аз го гледах само заради Пак Хе Джин, но продължавам да се дразня от това, че не чувам истинския му глас, а някакъв китаец, който го дублира. Както и да е, сериалът е съвсем приличен и се гледа леко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitket Отговорено 27 Септември, 2016 Share Отговорено 27 Септември, 2016 Много добър сериал, за жанра си, де. Такива 30+ още като ги видя, са ме отказали, само заради някой конкретен любимец мога да им дам шанс и все ми доскучават, щото в един момент стават локумени. Обаче не и тук. Как ги изгледах серийките на екс, не се и усетих. Заради Park Hae Jin ще да е, че съм му заклет фен, но не само. Всички актьори така си влязоха в кожите, че ни най-малко не ме подразниха (с изключение на един - майката - е, много ми беше изкуствена и като цяло неподходяща, че и с тая визия, верно, asha, че мяза на баба на главния, ама му е майка). Главната една обикновена, невзрачна направена, но с добрата игра ме спечели. Тайфата приятели бяха страхотен фон - различни, интересни, но обединени от силната връзка помежду си и винаги тичат на помощ, без уговорки, без излишни въпроси. Техните истории също бяха доста интересни и разнообразяват и освежават картинката. Хе Джин задобрява, май този образ направи най-професионално досега, но може и да съм пристрастна. И все пак, изражението, погледа му при различните, особено драматични моменти, много убедително беше. Ама братята китайци, какво правят тия хора, бе, обсебиха всички корейско, що блести, не си поплюват, прилапват наред... Препоръчвам на романтиците! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts