lazeto Публикувано 25 Април, 2016 Share Публикувано 25 Април, 2016 Boku no Yabai Tsuma(僕のヤバイ妻) Страна: Япония Също така известен като: My Dangerous Wife Период на излъчване: 19 април 2016 - 31 май 2016 Време на излъчване: Вторник 21:00 Формат: Renzoku Жанр: Съспенс, Трилър Канал: Fuji TV, KTV Епизоди: 9 Режисьор: Yoshishige Miyake, Masahiro Kunimoto Субтитри: Английски Участват: Hideaki Ito като Kohei Mochizuki Yoshino Kimura като Maria Mochizuki Saki Aibu като Anna Kitazato Koudai Asaka като Yutaka Yabuki Hidekazu Mashima като Shogo Ogata Midoriko Kimura като Yuki Kujirai Issei Takahashi като Kazuki Kujirai Ryuta Sato като Seiichiro Soma Hiroyuki Miyasako като Yokomichi Masamichi Резюме: Женен за красива жена Maria (Yoshino Kimura) от богато семейство и разработващ собствен бизнес, на пръв поглед животът на Kohei Mochizuki (Hideaki Ito) изглежда съвършен. Въпреки това, Kohei е уморен от отношенията си с прекалено контролиращата му съпруга. За да се сложи край на това, той измисля план как да се отърве от нея заедно с любовницата си Anna Kitazato (Saki Aibu). Но не задействал още плана, при прибирането си у дома намира локва кръв на пода и никаква следа от жена си. Ненадейно Kohei става основен заподозрян за евентуалното и убийство. Какво се е случило наистина и къде е сега Maria? Свали Свали с руски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 9 Юни, 2016 Share Отговорено 9 Юни, 2016 Още една дорама, която бих наредила до добрите заглавия този сезон. А и преводачите за момента са в темпо. Интригуващ сюжет, изненади, неочаквани обрати и добри актьори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 9 Юни, 2016 Share Отговорено 9 Юни, 2016 Звучи обещаващо. Ито го гледах последно в Муцу и там се справи блестящо. Какво ли е екранното време на Коудай Асака? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tara Отговорено 9 Юни, 2016 Share Отговорено 9 Юни, 2016 ukio, само първи епизод изгледах, а в него се наблегна на отвличането и главните действащи лица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JoJo Отговорено 23 Юни, 2016 Share Отговорено 23 Юни, 2016 Само един човек ли я гледа драмата на сезона (защото, определено, е)?! Аз съм на 5ти еп., и до момента много ме радва какви си ги раздават Мария и Коухей. Ито аз последно май го зяпах в Aku no Kyoten-a и все си мисля, че и тук аха-аха и да му прещрака нещо в главата, ама до момента жена му обира психо-наградите, хахах. Коудай Асака ми е познат от някъде, ама не мога да се сетя откъде точно. Така, като го гледам колко нагоре е в каста, предполагам, ще има важна роля, ама до 4ти еп. не мисля, че се е мяркал. Сигурно е скритият коз на режисьора. ПП: Песничката на Намие-то много ме радва и от няколко дни се усещам на работата, че си я припявам. Хи'с минт, минт.. хи'с минт, минт.. XD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Шоши-сан Отговорено 24 Юни, 2016 Share Отговорено 24 Юни, 2016 Изгледан тоз психотрилър. Парите и страстите около тях. Какви "висини" се достигат заради тях. Бързо се гледа този сериал, действието "върви"/ парите циркулират Мда и песента подходяща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lilibini Отговорено 25 Юни, 2016 Share Отговорено 25 Юни, 2016 И на мен ми хареса сериала. Наистина на какви ли не гадости са способни хората заради своята алчност! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Megan Отговорено 28 Юни, 2016 Share Отговорено 28 Юни, 2016 Присъединявам се към коментарите по-горе. И аз доста бързо го изгледах, хареса ми Да се учуди човек какво правят хората за пари Аз лично се надявах на позитивен и поучителен финал, ама уви.... Парите си казаха думата хах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kcekce Отговорено 29 Юни, 2016 Share Отговорено 29 Юни, 2016 Резюмето подозрително ми напомня за филма Gone girl... Има ли нещо общо или е оригинална история? EDIT: Ок, изгледах първи еп. (заради някои любими актьори ) и наистина се препокрива с Gone Girl почти на 100 %, но гледам, че според разни блогове след 3 еп. нататък сценаристите започват да проявяват собствена фантазия и да си нищят нещо свое. Ще му дам шанс Jojo, хис минт ли? А аз чувах kiss meat Сигурно съм била гладна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 4 Юли, 2016 Share Отговорено 4 Юли, 2016 Пари, пари, но се радвам че накрая решиха нещата по източно. Като оставиха парите настрана, всичко се оправи. Ал, Асака-кун точно от Аку но кьотен ти е познат. Оцелелият ученик. И на него би му отивала една психо роля, но понеже е малък, го оставят в сянка. Появи се още в първата сери и си стоя до финала. За мое голямо съжаление, участието му не беше предизвикателство. Да помага на героя на Рюта Сато. За тази цел можеха и Тору Баба да вземат. Той се справи прекрасно в предходната дорама на Хидеаки Ито. За дорамата. Когато видях накъде тръгнаха нещата след първа серия, си помислих, че беше по-добре да я напарвят само с 1 епизод, като спешъл. Останалото ръздължаване щеше да донесе прекалено сложни, психологически стресиращи изживявания. Обаче заради финалното развитие на сюжета си заслужаваше. Страхотна роля за Йошино Кимура! Искам да я видя отново в киното! На мен пък повече ми хареса оупънинг песента (напомни ми на нещата на Superfly). На Амуро не ми допадна. ANLY - Emergency Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kcekce Отговорено 5 Юли, 2016 Share Отговорено 5 Юли, 2016 Изгледан Малко противоречиви чувства ми остави. Първо - радвам се да видя пак на екран Ито и Саки, и то в нещо интересно. Второ - хубаво е, че избягаха от тотал римейка на Gone Girl. Но... При това се оплетоха в разни нелогични обрати. Особено неубедителни ми се видяха мотивите на Анна. Завидяла на някаква си случайна позната и щото мразела богати момичета, посветила живота си на това да ѝ прави мръсно... На кого изобщо му е хрумнало нещо толкова тъпо? Но здраве да е, да приемем, че Анна наистина е такава психопатка. Тогава защо миряса накрая и си остана щастлива и доволна с кафенето? Нещо не им разбрах сюблимната мисъл на сценаристите. Комшиите също бяха някакви измислени. Можеха да си живеят щастливо заедно и без ония милиони, не виждам какво ги спира, като са влюбени. Пък брилянтно умната Мария да поеме толкова безумни рискове с куп неизвестни, за да си получи застраховката - това изобщо не го повярвах. Не можеш да си предвидиш в плановете импулсивно наръгване с нож от пощуряла леля Или поне не можеш да си сигурен, че ще оцелееш след него. Друго - защо не си получи застраховката още след инсценираното отвличане? Поначало никой не се съмняваше, че е жертва. Та така, общо взето само Коухей имаше някакви правдоподобни мотиви, не само че го мъчеха финансови проблеми, ами и емоционално му беше писнало госпожата да му ходи по гъза и да намества всяко нещо, което е пипнал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 5 Юли, 2016 Share Отговорено 5 Юли, 2016 О, мотивите на Анна и за мен бяха супер нелепи, особено при финалната развръзка. Затова аз бих приела дорамата и само като Спешъл. Може така да са я замисляли, пък после да са й добавили още серии. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 24 Януари, 2018 Share Отговорено 24 Януари, 2018 Турция и Китай ще правят римейк на дорамата. Турция и Китай ще правят римейк на японската дорама Boku no yabai tsuma. Психологическият трилър се превърна в едно от най-завладяващите заглавия за 2016г. в страната на изгряващото слънце. Остава да видим, с колко епизода ще увеличат 9-серийната японска продукция. Освен прекаленото раздължаване, може да се очакват и промени в самия сюжет. Затова е препоръчително да се гледа оригинала. Японците винаги са точни и кратки. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts