tainax Публикувано 20 Октомври, 2015 Share Публикувано 20 Октомври, 2015 (Редактирано) Пак Со Джун (Пак Со Джун) Име: 박서준 / Park Seo Joon (Park Suh Jun) Истинско име: 박용규 / Парк Йонг Кю Професия: актьор, певец и модел, МС Образование: Институт по изкуства в Сеул - актьорско майсторство Хоби: фехтовка, конна езда, айкидо Рождена дата: 16 декември 1988 г. Местоположение: Сеул, Южна Корея Ръст: 185 см Тегло: 69 кг Зодиакален знак: Стрелец Семейство: двама по-малки братя Агенция: Кий Изток Instagram YouTube канал Сериали Surely Tomorrow (JTBC, 2025) Gyeongseong Creature 2 (Netflix, 2024) Gyeongseong Creature (Netflix, 2023) Record of Youth (tvN, 2020) - епизоди 9 и 10 Itaewon Class (JTBC, 2020) What's Wrong With Secretary Kim (tvN, 2018) Fight for My Way (KBS2, 2017) Hwarang: The Beginning (KBS2, 2016) She Was Pretty (MBC, 2015) Kill Me, Heal Me (MBC, 2015) Mama (MBC, 2014 ) - гост A Witch's Love (tvN, 2014) A Word From Warm Heart (SBS, 2013) Drama Festival: The Sleeping Witch (MBC, 2013) I Summon You, Gold! (MBC, 2013) Family (KBS2, 2012) Dream High 2 (KBS2, 2012) Филми Concrete Utopia (2023) Dream (2023) The Divine Fury (2019) Be With You (2018) - гост Midnight Runners (2017) Real (2017) - гост The Chronicles of Evil (2015) Beauty Inside (2015) Perfect Game (2011) Музикални клипове Извън темата Награди 2017 KBS Drama Awards: Отличен актьор в мини сериал (Fight For My Way) 2017 KBS Drama Awards: Награда Netizen (Fight For My Way) 2017 KBS Drama Awards: Награда за най-добра двойка с Ким Джи Уон (Fight For My Way) Награди за филма 2017 Daejong: Най-добър нов актьор (Midnight Runners) 2015 MBC Drama Awards: Награда за върхови постижения, мини-сериал - Актьор (Kill Me, Heal Me, She Was Pretty) 2015 MBC Drama Awards: Награда за топ 10 звезди (Kill Me, Heal Me , She Was Pretty) 2014 SBS Drama Awards: Награда New Star (Една топла дума ) Шести награди за драма в Корея за 2013 г.: Награда за новодошъл актьор (Злато, Появи се! ) Галерия Личен коментар: Запълвам празнината Орион, този голям пропуск трябва да бъде отстранен. Редактирано 12 Ноември от bealonenomore Обновена филмография. 7 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 20 Октомври, 2015 Share Отговорено 20 Октомври, 2015 Симпатяга излезе момъкът, очакваме тепърва да се вихри на екран. Малко ми прилича на Жирафчо. 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 22 Април, 2020 Share Отговорено 22 Април, 2020 Голям сладур е този момък. Симпатичен и според мен някои роли му се получават дооста добре. Да му споделя Инстаграма, където си активен доста: @bn_sj2013 4 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 Хаха наскоро открих, че има и youtube канал с името: Record PARK's Има английски суб. без първите 2-3 клипчета(които може и сега да се превеждат и да бъде сложен превод след известно време ) за незнаещите корейски, което е много хубаво ~ Бил си отворил канала още през Юли месец 2019. През декември обявяват, че някой му хакнал канала и клиповете са били изтрити. Явно са взели мерки и възвръщат канала му ~ Ще сложа клипче от преди няколко месеца от преобразяването му в героя Park Saeroy - прическата, която беше станала хит доколкото си спомням :d ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Това е клипче, което е качил днес: 3 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cucyta Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 То, аз го следя този канал още като го направи, а Пак Со Джун ми е любимец, обаче не знам защо съм пропуснала да пиша в темата му досега. Ще се поправя занапред! 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 Преди 4 часа, bubble написа: Хаха наскоро открих, че има и youtube канал с името: Record PARK's Има английски суб. без първите 2-3 клипчета(които може и сега да се превеждат и да бъде сложен превод след известно време ) за незнаещите корейски, което е много хубаво ~ Ще сложа клипче от преди няколко месеца от преобразяването му в героя Park Saeroy - прическата, която беше станала хит доколкото си спомням :d В този клип през доста фази минава неговата прическа. Първоначално си е Пак Со Джун, иска му се да е Джон Уик или по скоро Киану Рийвс, по едно време се появи и Брат Пит, към финала стана бейби октопод.....към днешна дата е кестен и от време на време ананас, в зависимост какво решат стилистите му За себе си установявам едно нещо и то е, че Пак Со Джун може би е единствения актьор, на които съм попадала до сега, и който ми харесва с всякаква прическа и с всякакво облекло Невероятно излъчване има @cucyta ще се глобяваме ... знаеш за този канал и не казваш .... 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cucyta Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 Виноват....ми то едно ли следя и едно ли пиша...не мога да насмогна на възможностите На 20.10.2015 г. at 11:17, speedy86 написа: Симпатяга излезе момъкът, очакваме тепърва да се вихри на екран. Малко ми прилича на Жирафчо. Адеее и жирафчо си имаме, освен кестен, за речника 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
felicyti Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 @cucyta прощавам ти Ами той в клипчето, докато си беше с дълга коса и го подстригваха, нещо и за Гъба спомена или ще е животно или ще е плод-зеленчук 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 На 4.05.2020 г. at 22:12, cucyta написа: Виноват....ми то едно ли следя и едно ли пиша...не мога да насмогна на възможностите Адеее и жирафчо си имаме, освен кестен, за речника Неееееееееееее не не Жирафчо е само един на милон - LEE KWANG SOO <3 това е Жирафа на Кoрея съжалявам :d Не сме споделяли нищо за новият проект . Той ще е филм под името Dream. Ще си партнира с Lee Hyun Woo и IU. Ще се разказва за историята на група от хора, които се опитват да достигнат финалите на Световна купа за бездомни в годишното междунардно футболно събитие. Seo Joon ще влезе в ролята на треньор Yoon Hong Dae, който е профисионален футболист, но в момента в дисциплинарнна пробация, след като е попаднал в неочакван инцидент. Hyun Woo ще е един от футболистите. 3 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cucyta Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 Лелеее, тренира момчето, виждамШа го гледам и там, хем спортната тематика ми се нрави! "Късно е либе за китка", вече го сложих в речника 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 Преди 1 час, cucyta написа: Лелеее, тренира момчето, виждамШа го гледам и там, хем спортната тематика ми се нрави! "Късно е либе за китка", вече го сложих в речника Нееее, Жирафът е единствен и неповторим! 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cucyta Отговорено 4 Май, 2020 Share Отговорено 4 Май, 2020 Ама и той е отразен, бе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 10 Май, 2020 Share Отговорено 10 Май, 2020 На 4.05.2020 г. at 23:03, cucyta написа: "Късно е либе за китка", вече го сложих в речника Tц, тц, тц пълно безобразие Поне Кестенчо не може ли да е ... ? Ето снимки за ZioZia ах тази усмивка Off Topic Втора порция: Off Topic 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cucyta Отговорено 10 Май, 2020 Share Отговорено 10 Май, 2020 И Кестенчо, и Кестенчо е там! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 14 Май, 2020 Share Отговорено 14 Май, 2020 Пак Со Джун е номиниран за "Най-добър актьор" за ролята му в драмата, Itaweon Class на 56th Baeksang Arts Award For TV And Film... /Какви са пък тия награди по никое време/. Не съм го гледала тоя сериал, но новия му, спортния го чакам...Много си падам по драми със спортни тематики, че и футбол... Пък и да видим ще се споходят ли с IU? 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 19 Май, 2020 Share Отговорено 19 Май, 2020 Пак Со Джун за Dr.Jart+ 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubble Отговорено 20 Май, 2020 Share Отговорено 20 Май, 2020 Днес се появиха нови снимки на Кестенчо за ZioZia Off Topic 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
skofiild Отговорено 21 Май, 2020 Share Отговорено 21 Май, 2020 Много реклами, ей... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aretka Отговорено 29 Май, 2020 Share Отговорено 29 Май, 2020 олелеее, заболяха ме очите от последната му фотосесия.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eowina Отговорено 29 Май, 2020 Share Отговорено 29 Май, 2020 Тая фотосесия е истински ужасТ! То бива бива напъни "Хайде да сме оригинални!", ама това направо ми съсипва зрението на мозъчна основа! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts