lazeto Публикувано 16 Ноември, 2013 Share Публикувано 16 Ноември, 2013 One Warm Word (2013) Страна: Южна Корея Също така известен като: Kind Word Период на излъчване: 2 декември 2013 - 4 февруари 2014 Време на излъчване: Понеделник - Вторник 21:55 Жанр: Семеен, Романс Канал: SBS Епизоди: 20 Режисьор: Choi Hyeong Hun Участват: Han Hye Jin като Na Eun Jin Kim Ji Soo като Song Mi Kyung Ji Jin Hee като Yoo Jae Hak Lee Sang Woo като Kim Sung Soo Park Seo Joon като Song Min Soo Han Groo като Na Eun Young Go Doo Shim като Kim Na Ra Choi Hwa Jung като Choi An Na Yoon Joo Sang като Na Dae Ho Lee Chae Mi Park Jung Soo Yoon Joo Hee Yoon Jong Hwa Резюме: В драмата се разказва за любовния квадрат между две семейни двойки, тяхната ревност и конфликти, след като биват привлечени един към друг... С български субтитри С български субтитри 2 Онлайн с български субтитри С български и английски субтитри С руски субтитри + OST 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mio-to Отговорено 8 Декември, 2013 Share Отговорено 8 Декември, 2013 мда и на мен ми звучи интересно ... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Шоши-сан Отговорено 24 Януари, 2014 Share Отговорено 24 Януари, 2014 Такааа. Неочаквано и малко бавно открих че това е текущия кор. сериал , който заслужава интереса ми. 5 изгледани епизода от излъчени вече 14 и съм приятно изненадана от сценариста. Образите на четирите главни герои като интересни прототипи на живи хора ги е замислил добре и най-изненадващото е че ги развива добре, причинно-следствено, логично. Като жанр си е мелодрама но същественото е че е психологическа драма. Актьорската игра очаквано чудесна. Режисьора добре се справя с баланса основни герои- "пълнеж" за даден епизод. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dragonfly12 Отговорено 27 Април, 2014 Share Отговорено 27 Април, 2014 Това филмче го почнах от скука и поради липса на нещо по- така, но въпреки непретенциозността му, го следя с удоволствие. Едната причина е Ji Jin Hee- невероятна роля в " The greatest seer", мъжкар, та дрънка,както и много добър актьор. Другата - харесва ми как в едната серия съчустваш на някой от героите, в другата ти идва да го удушиш- много реални и добре изиграни образи са представени. Малката сладуранка ми е позната от " Two weeks", още там си я обявих за много талантлива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lawandula Отговорено 27 Април, 2014 Share Отговорено 27 Април, 2014 Началото предразполага към гледане, после става типичната корейска боза, даже досадно на моменти става - въртяха ,сукаха и не мръднаха от канона.Най-голямото достоинство- имаше истински актьори. Всеки остана на правилното място, защото така трябва. Измамената съпруга се тръшка през цялото време, че мъжът и не спал с любовницата(значи я обичал), развежда се пак през цялото време и взе,че остана с мъжа си.Измаменият съпруг пък обратно- терзаеше се, като мислеше ,че жена му е спала с любовника, буйстваше, но понеже и той беше кръшнал, се кротна. Зла свекърва, потърпевши братя и сестри(пълна досада бяха с техните криворазбрани понятия за родство и подкрепа) и всичко, което се сещате, не беше пропуснато. При налично време за губене и липса на друго за гледане, може, за над 30 годишни зрители. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
devilchild Отговорено 27 Април, 2014 Share Отговорено 27 Април, 2014 Това филмче го почнах от скука и поради липса на нещо по- така, но въпреки непретенциозността му, го следя с удоволствие. Едната причина е Ji Jin Hee- невероятна роля в " The greatest seer", мъжкар, та дрънка,както и много добър актьор. Другата - харесва ми как в едната серия съчустваш на някой от героите, в другата ти идва да го удушиш- много реални и добре изиграни образи са представени. Малката сладуранка ми е позната от " Two weeks", още там си я обявих за много талантлива. Ji Jin Hee изигра една страхотна роля в образа на Краля в " Dong Yi " , много симпатичен актьор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nig Отговорено 2 Май, 2014 Share Отговорено 2 Май, 2014 След изгледани 8 епизода,сериалът изцяло грабна вниманието ми .Много истински,много човешки, драматични образи и доста диалози,които те карат да се замислиш....великолепни актьори и главни,и второстепенни....Хубав сериал,но определено подходящ за по-зрялата аудитория. Благодарности за бг превода и силно се надявам той да продължи 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rimae486 Отговорено 2 Май, 2014 Share Отговорено 2 Май, 2014 Аз също гледам драмата. Признавам, че досега не съм гледала подобен род истории, но пък не съм разочарована. Чакам за следващите епизоди. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Melani_K Отговорено 4 Май, 2014 Share Отговорено 4 Май, 2014 Харесва ми определено, но това не е от този тип сериали за "обществено ползване" Гледаем и разбран ще е от аудиторията на около и над 30, понеже проблемите които засяга са именно за достигането на възраст в която се чувстваш несигурен в собствените си възможности,че можеш да задържиш човека до себе си, отегчението от брака и изневерите като финален отзвук на всичко. Много приятна атмосфера в домовете, каста е страхотен Всичко е направено с мярка и стил, определено ще го следя и занапред. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts