tainax Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Пак Со Джун (Пак Со Джун) Име: 박서준 / Park Seo Joon (Park Suh Jun) Истинско име: 박용규 / Парк Йонг Кю Професия: актьор, певец и модел, МС Образование: Институт по изкуства в Сеул - актьорско майсторство Хоби: фехтовка, конна езда, айкидо Рождена дата: 16 декември 1988 г. Местоположение: Сеул, Южна Корея Ръст: 185 см Тегло: 69 кг Зодиакален знак: Стрелец Семейство: двама по-малки братя Агенция: Кий Изток Instagram YouTube канал Сериали Gyeongseong Creature (Netflix, 2023) Record of Youth (tvN, 2020) - епизоди 9 и 10 Itaewon Class (JTBC, 2020) What's Wrong With Secretary Kim (tvN, 2018) Fight for My Way (KBS2, 2017) Hwarang: The Beginning (KBS2, 2016) She Was Pretty (MBC, 2015) Kill Me, Heal Me (MBC, 2015) Mama (MBC, 2014 ) - гост A Witch's Love (tvN, 2014) A Word From Warm Heart (SBS, 2013) Drama Festival: The Sleeping Witch (MBC, 2013) I Summon You, Gold! (MBC, 2013) Family (KBS2, 2012) Dream High 2 (KBS2, 2012) Филми Concrete Utopia (2023) Dream (2023) The Divine Fury (2019) Be With You (2018) - гост Midnight Runners (2017) Real (2017) - гост The Chronicles of Evil (2015) Beauty Inside (2015) Perfect Game (2011) Музикални клипове Извън темата Награди 2017 KBS Drama Awards: Отличен актьор в мини сериал ( Fight For My Way ) 2017 KBS Drama Awards: Награда Netizen ( Fight For My Way ) 2017 KBS Drama Awards: Награда за най-добра двойка с Ким Джи Уон ( Fight For My Way ) Награди за филма 2017 Daejong: Най- добрият нов актьор ( Midnight Runners ) 2015 MBC Drama Awards: Награда за върхови постижения, мини-сериал - Актьор ( Kill Me, Heal Me , She Was Pretty ) 2015 MBC Drama Awards: Награда за топ 10 звезди ( Kill Me, Heal Me , She Was Pretty ) 2014 SBS Drama Awards: Награда New Star ( Една топла дума ) Шести награди за драма в Корея за 2013 г.: Награда за новодошъл актьор ( Злато, Появи се! ) Галерия Личен коментар: Допълнително празнината Орион, тъй като като смък, този голям пропуск трябва да бъде отстранен. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Бетър. Симпатяга излезе момъкът, очакваме тепърва да се вихри на екран. Малко ми прилича на Жирафчо. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted October 20, 2015 Author Share Posted October 20, 2015 ок коригирам феднъг . Бях заслепена от звездният блясък и си глътнах корейската граматика дето не я зная. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted April 22, 2020 Share Posted April 22, 2020 Голям сладур е този момък. Симпатичен и според мен някои роли му се получават дооста добре. Да му споделя Инстаграма , където си активен доста: @bn_sj2013 Ето една нова нова фотосесия за майския брой на Esquire Korea; Тази снимка той споделя, че му е любимата от фотосесията. Off Topic 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Хаха наскоро открих, че има и youtube канал с името: Record PARK's Има английски суб. без първите 2-3 клипчета(които може и сега да се превеждат и да бъде сложен превод след известно време ) за незнаещите корейски, което е много хубаво ~ Бил си отворил канала още през Юли месец 2019. През декември обявяват, че някой му хакнал канала и клиповете са били изтрити. Явно са взели мерки и възвръщат канала му ~ Ще сложа клипче от преди няколко месеца от преобразяването му в героя Park Saeroy - прическата, която беше станала хит доколкото си спомням :d ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Това е клипче, което е качил днес: 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 То, аз го следя този канал още като го направи, а Пак Со Джун ми е любимец, обаче не знам защо съм пропуснала да пиша в темата му досега. Ще се поправя занапред! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Преди 4 часа, bubble написа: Хаха наскоро открих, че има и youtube канал с името: Record PARK's Има английски суб. без първите 2-3 клипчета(които може и сега да се превеждат и да бъде сложен превод след известно време ) за незнаещите корейски, което е много хубаво ~ Ще сложа клипче от преди няколко месеца от преобразяването му в героя Park Saeroy - прическата, която беше станала хит доколкото си спомням :d В този клип през доста фази минава неговата прическа. Първоначално си е Пак Со Джун, иска му се да е Джон Уик или по скоро Киану Рийвс, по едно време се появи и Брат Пит, към финала стана бейби октопод.....към днешна дата е кестен и от време на време ананас, в зависимост какво решат стилистите му За себе си установявам едно нещо и то е, че Пак Со Джун може би е единствения актьор, на които съм попадала до сега, и който ми харесва с всякаква прическа и с всякакво облекло Невероятно излъчване има @cucyta ще се глобяваме ... знаеш за този канал и не казваш .... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Виноват....ми то едно ли следя и едно ли пиша...не мога да насмогна на възможностите На 20.10.2015 г. at 11:17, speedy86 написа: Бетър. Симпатяга излезе момъкът, очакваме тепърва да се вихри на екран. Малко ми прилича на Жирафчо. Адеее и жирафчо си имаме, освен кестен, за речника 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 @cucyta прощавам ти Ами той в клипчето, докато си беше с дълга коса и го подстригваха, нещо и за Гъба спомена или ще е животно или ще е плод-зеленчук 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 преди 44 минути, cucyta написа: Виноват....ми то едно ли следя и едно ли пиша...не мога да насмогна на възможностите Адеее и жирафчо си имаме, освен кестен, за речника Неееееееееееее не не Жирафчо е само един на милон - LEE KWANG SOO <3 това е Жирафа на Кoрея съжалявам :d Не сме споделяли нищо за новият проект . Той ще е филм под името Dream. Ще си партнира с Lee Hyun Woo и IU. Ще се разказва за историята на група от хора, които се опитват да достигнат финалите на Световна купа за бездомни в годишното междунардно футболно събитие. Seo Joon ще влезе в ролята на треньор Yoon Hong Dae, който е профисионален футболист, но в момента в дисциплинарнна пробация, след като е попаднал в неочакван инцидент. Hyun Woo ще е един от футболистите. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Лелеее, тренира момчето, виждамШа го гледам и там, хем спортната тематика ми се нрави! "Късно е либе за китка", вече го сложих в речника 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Преди 1 час, cucyta написа: Лелеее, тренира момчето, виждамШа го гледам и там, хем спортната тематика ми се нрави! "Късно е либе за китка", вече го сложих в речника Нееее, Жирафът е единствен и неповторим! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Ама и той е отразен, бе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 На 4.05.2020 г. at 23:03, cucyta написа: "Късно е либе за китка", вече го сложих в речника Tц, тц, тц пълно безобразие Поне Кестенчо не може ли да е ... ? Ето снимки за ZioZia ах тази усмивка Off Topic Втора порция : Off Topic 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 И Кестенчо, и Кестенчо е там! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Пак Со Джун е номиниран за "Най-добър актьор" за ролята му в драмата, Itaweon Class на 56th Baeksang Arts Award For TV And Film... /Какви са пък тия награди по никое време/. Не съм го гледала тоя сериал, но новия му, спортния го чакам...Много си падам по драми със спортни тематики, че и футбол... Пък и да видим ще се споходят ли с IU? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 Пак Со Джун за Dr.Jart+ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 20, 2020 Share Posted May 20, 2020 Днес се появиха нови снимки на Кестенчо за ZioZia Off Topic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 21, 2020 Share Posted May 21, 2020 Много реклами, ей... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Нямаше как да пропусна новата му фотосесия за TSingapore. Уникална е нямам думи Патладжанче ли ще е сега вече :? Off Topic Ох защооооооооооооооооооооооооо Втора част: Off Topic Интервюто: On Set | Park Seo Jun on Mental Health and “Parasite” 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts