NyXe Публикувано 11 Август, 2013 Share Публикувано 11 Август, 2013 Kurohyo: Ryu ga Gotoku Shinsho Black Panther: Like a Dragon Страна: Япония Език: японски одина на излъчване: 05.10.2010 - 21.12.2010 Излъчван: MBS, TBS Времетраене:24 мин. Епизоди: 11 Жанр: екшън, бойни изкуства, приключенски Сценарист: Yazu Hiroyuk, Tanimura Noriko Режисьор: Muguruma Shunji, Muramatsu Hiroyuki Субтитри: английски, български Участват: Saito Takumi, Ishida Takuya, Ishiguro Hideo и др. Резюме: Пресъздаден по нашумялата плейстейшън игра "Black Panther: Like a Dragon". Сериалът разказва живота на млад мъж, превърнал се в легендарен боец в Клетката на дракона и подземния свят. Един инцидент променя безгрижния живот на Укио Тацуя завинаги, принуждавайки го да навлезе в опасния свят на нелегaлни залози и боксови мачове. Свали с български и английски субтитри: Онлайн с български субтитри 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koizumi Отговорено 21 Октомври, 2013 Share Отговорено 21 Октомври, 2013 Загледах го заради Такуми Сайто и ми хареса. Сайто съм го гледала само в БЛ филми, но и тук се справя добре. Някой спомня ли си кой играе момчето с белия кичур. Много е гадно, че не мога да се сетя. Благодаря за превода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Strayt Отговорено 21 Октомври, 2013 Share Отговорено 21 Октомври, 2013 Загледах го заради Такуми Сайто и ми хареса. Сайто съм го гледала само в БЛ филми, но и тук се справя добре. Някой спомня ли си кой играе момчето с белия кичур. Много е гадно, че не мога да се сетя. Благодаря за превода. Мисля, че е Томоя Уарабино http://wiki.d-addicts.com/Warabino_Tomoya Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koizumi Отговорено 23 Октомври, 2013 Share Отговорено 23 Октомври, 2013 Благодаря за информацията.Определено е Томоя Уарабино, вероятно ми е направил впечатление в Crows zero". Сега вече му запомних името и ще следя изявите му. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
uinona Отговорено 26 Октомври, 2013 Share Отговорено 26 Октомври, 2013 Благодаря за превода! Сериала ми хареса много, вярно, че беше малко мрачен, но пък държеше в напрежение до края. Допаднаха ми взаимооттношенията между Тацуя и приятелите му, приятелство докрая, независимо от всичко преживяно. А и не винаги е лесно, да намеришсили да се извиниш и дори да простиш непростимото, особено за една силналичност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maira Отговорено 30 Октомври, 2013 Share Отговорено 30 Октомври, 2013 Не ме омагьоса, не знам защо. Все чаках и чаках да видя нещо повече. А краят ме разочарова - сякаш ми подмениха героите . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Кева Отговорено 5 Ноември, 2013 Share Отговорено 5 Ноември, 2013 Много трудно ми върви, едва на четвърта серия съм и честно казано, ако не са изненадващите музикални включвания едва ли ще го догледам. В момента нещо ме кара да му дам шанс, но определено това са едни ужасно дълги 23 минути. Предпочитам наивната безсмислица Sugarless Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
milkyni Отговорено 23 Декември, 2013 Share Отговорено 23 Декември, 2013 (Редактирано) Брутално ... и много як сериал! Почти всички "побойници", които съм гледала досега от други сериали, са тук. Тацуя Укио, това момче нямаше ли потник или други дрехи да си облече, че всеки път когато се разхождаше по улиците ми А този, който е виновен за всичко, не можах да повярвам !!! Strayt и NyXe, и ако има втори сезон смятате ли да превеждате? Редактирано 23 Декември, 2013 от milkyni Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NyXe Отговорено 24 Декември, 2013 Автор Share Отговорено 24 Декември, 2013 Втори сезон има, но субтитрите са по-ужасни и от този. Вариантите са два: Strayt да научи японски или да си измисля текста Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 7 Януари, 2014 Share Отговорено 7 Януари, 2014 Първо да благодаря на преводачите за чудесните субтитри. Без вашето усърдие, нямаше да гледам дорамата с такъв кеф! Arigatou! Само една малка неточност, която ми се стори, че мярнах, но не е нищо особено: в еп. 2 татуировката беше на дясната ръка На 4-а серия съм. Действието е увлекателно, има и мистериозна крими интрига, която държи напрежението допълнително. Със сигурност това заглавие предлага много повече от фенсървис. Направи ми впечатление и атмосферата, наподобяваща един друг мой любим сериал на подобна тема - Hollyland. Появата на Сота Аояма в еп.4 дори засили това усещане. Много добро представяне от негова страна. Музиката е повече от подходяща! Страхотна комбинациия и отлична адаптация по видео игра! Стискам палци да оставят героя на Томоя до финала! За всички фенове - поздрав: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ukio Отговорено 8 Януари, 2014 Share Отговорено 8 Януари, 2014 Ох, голяма драма беше накрая. Остави ми тъжен привкус. Не очаквах така да се обърне всичко с главата надолу, въпреки че търсех друг извършител. Усещах, че убиецът едва ли ще е толкова очевиден, но не исках да повярвам. Ако героят на Хидео действително е таял приятелски чувства към Укио, защо уби сестра му? И защо въобще е станал убиец, след като по природа не е имал такива наклонности?! По отношение на случката преди години, която е изиграла решаваща роля за промяната му - защо взе на мушка само Укио? Той е виновен толкова, колкото и останалите, с които се е бил. Хубаво подбран актьорски състав. Имаше реализъм в начина на снимане. В този смисъл, още една прилика открих. Босът Куки се оказа Цукамото от Квартет. П.П. Последният сблъсък можеше да бъде най-истинският в цялата история, понеже Масато Кобаяши се оказа бивш състезател по кикбокс. П.П. Оценявам екранното време на Исака Тацуя (той даже ми хареса в костюм, а до този момент повече в гангстерски роли се е появявал) и Томоя Уарабино. И без това напоследък никъде не можем да ги гледаме. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asha Отговорено 18 Ноември, 2024 Share Отговорено 18 Ноември, 2024 Актуализация на линка за теглене на видеото/ това се води сезон 1/ : И линк направо за двата сезона: --------------- Малко по-късно и актуализация на онлайн опциите за гледане на преведения сезон 1. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asha Отговорено 19 Ноември, 2024 Share Отговорено 19 Ноември, 2024 Актуални онлайн плейлисти на сериала: и Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alinamalina73 Отговорено 23 Ноември, 2024 Share Отговорено 23 Ноември, 2024 Добавен нов линк. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts