Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8744
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Zakariya

• Последни мнения

• @snowmoon Да връзката си е точно към филма.  В първия пост си забравила да сложиш и иконката   след Онлайн с български субтитри   п.с. Може да изтриеш тези последните ми два коментара... аз ще редактирам първия си 
    • Противно на повечето мнения, сериалът ми хареса. Лекото преиграване на моменти на Шики си беше съвсем умишлено. Лекарите често го докарват до черен хумор или ги избива в друга посока, за да се справят с нещастието, което виждат всеки ден. На пръв поглед "Doctor Slump" изглежда като типичната романтична комедия, но зад хумора се крие дълбочина и искреност. Историята проследява живота на двама бивши съученици, тогава съперници, а сега объркани възрастни, които преживяват сериозна криза в живота си. Допадна ми начинът, по който се засегнаха теми като бърнаут, депресия, самота и загуба на идентичност. Актьорите се справиха чудесно с ролите си, химията между тях беше естествена, а емоционалните моменти бяха поднесени без излишна драматичност. На моменти историята беше предвидима и протяжна, но сериалът компенсира с топлина, чар и послание - дори в най-тъмните моменти, понякога е нужно просто малко човешка близост, за да започнем отначало.
    • - Надявах се да помогна на разбитото ти сърце да се излекува. -      Епизод 9   Епизод 10       Съжаления, надежди, копнежи... Ще успее ли истината да си проправи път сред мрежата от лъжи?
  • Културни прояви

• Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево. „Япония в Проза и Поезия“ Дата: 24 септември 2025  Час: 15:00 Място: Камерна зала на читалището.   Споделям от фб страницата им:  
    • 36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.   Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура. Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会. Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook. 
  • Създай нов...