Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8877
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    PetarRM

• Последни мнения

• Виж този  Аз съм си го набелязала за гледане    
    • Наминавам само да кажа, че гледах този сериал за втори път. Все още много го харесвам   Обаче този път пробвах българските субтитри и НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА ПО-НЕКАДЪРНИ СУБТИТРИ В ЖИВОТА СИ! При положение, че вече съм го гледала вендъж, на моменти "преводът" е толкова лош, че ми се налагаше да превключа на английски, за да разбера репликата. Не знам защо някой се захваща с нещо, ако ще го направи толкова некадърно. Та, за тези, които тепърва ще гледат сериала, препоръчвам да го гледат на друг език. Това не са субтиртри на български, това е пълен позор. Аз чакам с нетърпение втори сезон
    • Лого тийзър за предстоящият осми студиен албум на EXO 'REVERXE', който ще излезе на 19.01.2026 г. в 18:00 KST.         Видеото "I'm Home" се трендва на номер 1 от снощи. Въпреки бойкота и хейта, който се изсипва по адрес на групата, песента е харесвана от корейската публика и повечето EXO-L. На мен също страшно много ми харесва и се радвам от постигнатото.   Днес се проведоха двете фен срещи на EXO "EXO'verse". За съжаление Лей не присъства. Оказа се,ч че рано сутринта е извикан от властите да се яви на някакво събитие в Пекин, в Националния театър, а както знаем на ККП никой не отказва, ако иска кариерата му да просъществува.  Накрая събитието завърши с думите на Сухо, който каза: "Искам искрено да благодаря на EXOL, които изпълниха това място, както и на всички, които ни чакаха и ни вярваха... Като лидер на EXO... Честно казано, да си лидер всъщност не е чак толкова хубаво.... Но както и да е, благодаря ви, че винаги ме вярвахте и ме следвахте от самото начало досега. Наистина съм ви толкова благодарен! Тези дни, докато се подготвяхме за предстоящото завръщане, имаше много трудности и препятствия... Въпреки това съм винаги благодарен. EXOL, обичам ви."   Чаньол също се включи в Бабъл. "Да видя EXO-L от сцената ме направи наистина, наистина щастлив, но повече от това, по-голямото ми щастие е, когато погледна настрани и членовете са там. Израженията на EXO-L, които ни гледат и израженията на груптата, когато гледат EXO-L, са толкова щастливи. Това е, което  наистина ми харесва~"     Вчера Чен и Шиумин качиха влог - разходка от времето си във Виетнам, след фестивала "KPOP SUPER CONCERT 2025" на 22.11.  
  • Културни прояви

• Създай нов...