Знам, че е детинско, което означава доста егоистично, но днес искам да поздравя „мене-си“.
Песни из мультфильмов - Пусть бегут неуклюже
The Meaning of Life
И понеже казах Мене-си, крокодила Гена е зелен, а и аз твърдя, че преживявам в околностите на Мелмак, та:
те са зелени
п.п. @ivaiva питах те в извънтемие, какво те е разстроило, не ми отговори. Може, твоя воля. Поне ми отговори за LNGSHOT, но така и не видяхме връзка към песента, след като разкараш emoji-тата.
Момчешката група LNGSHOT е създадена от Джей Парк под егидата на More Vision, неговият лейбъл. На 19 септември 2025 г групата направи изненадваща сцена на фестивала на университета Ханьянг в Сеул и изпълни неиздавана песен, въпреки минималната информация преди издаването.
След събитието Джей Парк официално представи членовете на дългоочакваната си момчешка група LNGSHOT, като сподели снимки на четиримата членове - Ryul, Woojin, Rui и Oyul в своя Instagram профил. Преди това момчетата бяха представени с откъси от нова песен и частично скрити снимки на членовете.LNGSHOT привлича вниманието с уникалната си концепция и младия си състав, като се предполага, че членовете са на възраст между 19 и 15 години. Според Jay Park, LNGSHOT отразява неговата визия за създаване не само на талантливи изпълнители, но и на всестранно развити личности. Снимките определено са доста провокативни, като за Корея и предизвикаха полемика. цък
Изображенията, показващи Джей Парк и членовете, които правят поза със среден пръст, предизвикаха критики и коментари от сорта на „Защо започваш със среден пръст - кого точно целиш?“. Да не казвам, че те не бяха дебютирали още и вече имаше хора, които искаха да не го правят.
На 5 ноември, предстоящата новобранска момчешка група LNGSHOT издаде 8-песенния „4SHOBOIZ MIXTAPE“, представяйки себе си и своя звук.
Заедно с микстейпа, групата представи въвеждащ филм, озаглавен „4SHOBOIZ Scenedump_ep1.mp4“. Във филма LNGSHOT разкриха имената и позициите на своите 4-ма членове за първи път.
На 18 декември групата качи нови профилни снимки и загатнаха за дебюта си. Снимките. Всъщност те са концептуални снимки към "Saucin", първият им дигитален сингъл, който излезе предварително на 22 декември, преди дебюта им.